2777
2789
عنوان

شده خوشب بزنه زیر دلتون؟

979 بازدید | 93 پست

من ۲۸ سالمه. دو ساله سرخونه زندگیمم. یک ونیم سالم عقد بودیم. قبلشم دوست. خیلی همه چی در مورد ازدواجمون خوبه. دور کارم. تز ارشدم مونده فقط.

دوره ای افسردگیم برمیگرده. هر دو سه سال. هیچ وقت اینقدر شدید و طولانی نشده بود.دو ماهه . حالم خوب نیس. میخوام خودمو بکشم به خاطر اینکه شوهرم ناراحت نشه نمیکشم.حوصله هیچی رو ندارم.‌به زور سرپام.تراپیست خوب هم پیدا نکردم تا الان.

الان هر از‌گاهی دوس دارم برگزدم خونه بابام تو اتاقم تنها باشم. حوصلم نمیکشه....

حتی دیگه حتل اینکه بگم حالم خوب نیست رو هم ندارم.

حس مشابه داشتید؟

خوشی نزده زیر دلت که! 

شاید آمادگی ازدواج رو نداشتی از لحاظ روانی.... 

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میام اینجا مشکلات ملتو میخونم میگم اخه تو چته دیگه. منم قبلا زندگیم خیلی فاجعه بود. مامانم مریصی روانی داشتو.... خیلییی فاجعه.۳ ،۴ ساله اروم شده.معمولی شده. ولی معزم شرطی شده به استرس.

فکر کنم یکی از خواستگارام اینطور بود، طوری که خواستگاریش چتد سال طول کشید، به خاطر همین رفتارش رفتیم مشاوره اما قبل از تست مشاور زد زیر همه چی... خیلی بهم بد گذشت رفتارش نوسان داشت معلوم نبود میخواد منو یا نه

میام اینجا مشکلات ملتو میخونم میگم اخه تو چته دیگه. منم قبلا زندگیم خیلی فاجعه بود. مامانم مریصی روا ...

اول یه چکاپ کامل بده ببین چیزی از بدنت کم‌نیست. بعدش یه هنر یاد بگیر یا برو باشگاه. کوهنوردی تا این مدت بگذره

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
خوشی نزده زیر دلت که!  شاید آمادگی ازدواج رو نداشتی از لحاظ روانی....

نمیدونم. چون هنیشه مسئولیت های زیادی رو دوشم بود، واقعیت بعد ازدواج زندگیم خیلی اسونتر شده. حس نمیکنم خود ازدواج اذیتم بکنه. حس میکنم تنهایی میخوام. میخوام بدون اینکه شوهرم ناراحت شه ، ناراحت و افسرده باشم!! عداب وجدان اونو نگیرم

شاید بدنت یه چیزی کم داره ویتامین دی رو حتما بخور افسردگی که الکی الکی پیش نمیاد

شوهرم همش چک میکنه ویتامین خوردنامو://// انگار دارم پزشو میدم🤣🤣🤣 فک نکنم دردم این باشه برا همون

اول یه چکاپ کامل بده ببین چیزی از بدنت کم‌نیست. بعدش یه هنر یاد بگیر یا برو باشگاه. کوهنوردی تا این ...

ببین من خبلی سرم شلوغه. سه جا دور کاری. تز ارشد.‌کارای خونه. کارای خونه مامانم اینا. 

بیرون میرم با دوستام. کتابخونه میرم.مهمونی میرم .‌حوصلم هیچی رو نمیکشه ها

‌مجبوری خودمو بلند میکنم. ولییی کافیه یه ذره ول کنم خوومو، صبا واقعا نمیخوام پاشم. انگار از تو قبر دارم درمیام.یه ذره بیکار می‌مونم همش خفگی میاد سراغم.