2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شوهرمن بهترین دوستمه عاشق حرف

زدنم هس لعنتی😁

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

شوهر ندارم  ولی اره پارتنرم خیلی هم صحبت مثبت و منطقیه  هربار باهاش مشورت یا درد و دل می ...

دوست‌پسرها همینجورین.

وقتی بشن شوهر دیگه خبری از اون صحبتها نیست😄

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

ن شوهرم کلا کم صحبته همینم باعث میشه خیلی اذیت شم احساس کمبود کنم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

هر دومون به شدت درونگرا و کم حرفیم دیروز رفتیم با هم پیاده روی دو ساعت راه رفتیم ده کلمه حرف نزدیم اما راضیم مرد پرحرف دوست ندارم

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

بله تنها کسیه موقع درد دلام و مشکلام بهش پناه میبرم ب حدی ارومم میکنه و منطقی صحبت میکنه ک انگار اصلا قبلش تو اون وضع نبودم.خداروشکر میکنم بابت داشتنش

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
دوست‌پسرها همینجورین. وقتی بشن شوهر دیگه خبری از اون صحبتها نیست😄

اخه شبیه دوست پسر و دختر نیست رابطمون پنهانی و فلان 

رفت و امد داریم دائما ، سفر میریم ، و همه مشخصات زندگی عادی دوتا نامزد عقدی 

کلا شخصیتشه، همه در موردش میگن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
اخه شبیه دوست پسر و دختر نیست رابطمون پنهانی و فلان  رفت و امد داریم دائما ، سفر میریم ، و همه ...

رفتو آمد موثره تو شناخت ولی ازدواج کلا داستانش جداست🤕🤕

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!