2777
2789
عنوان

کسایی که اتو مو استفاده میکنن بیان

1323 بازدید | 29 پست

من ندارم و همش موهام رو هواست یعنی م اینه بارها خواستم اتو مو بگیرم اطرافیان منو پشیمون کردن که ریزش میاره وفلان و فلان

و منم نگرفتم

الان نمیدونم چیکار کنم میگن ریشه مو رو میسوزونه و باعث ریزش میشه اول بگین این حقیقت داره یا نه؟

و بعد

بگین اگه بخواین یه مارک خوب اتو مو بگین اون چه مارکیه؟

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

از ماسک مو استفاده کن بجاش

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همیشه بخوای استفاده کنی قطعا به موهات آسیب میزنه ولی هر چندوقت یه بار اشکال نداره

بهترین اتو مو ،اتو مو کراتینه هست هر مارکی بود خوبه فقط مخصوص کراتینه باشه

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
ماسک مو اسپری فاربن خیلی خوبه من ازش استفاده میکنم موهام رو لخت و نرم کرده

چنده 

چجوری استفاده میکنیم 

موهایت فر هست

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من خودم سالهای طولانی از اتو مو استفاده میکردم اگه بلد باشی اتو بزنی و نسوزونی ریزش نمیاره ولی خب مو خوره و این داستانا هست دیگه

بعد کراتین دیگه از اتو استفاده نکردم برا همین نمیشناسم مارکارو

ولی مکس سشوآرش خیلی خوبه نمیدونم اتو هم داره یا نه

https://survey.porsline.ir/s/cJo0lQEG

مگه اتو رو به ریشه مو میزنن😐اتفاقا ساقه مو رو میسوزونه....اگه مدام استفاده نکنی زیاد ضررش مشخص نمیشه،مثلا من مهمانی یا چیزی بشه استفاده میکنم،روغن یا ماسک مراقبتی از اینا که توان درجه حرارت بالا دارن بگیر قبل اتو بزن 

منم موهام. مثل شماست، موهای ماها اصلا با ماسک مو و. روغن آرگان پفش نمیخوابه

من اتو مو استفاده میکنم اما خیلی کم، در حد جایی رفتن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.