من نزدیک دو ونیم ماهه اکثره روزا یا تقریبا هفته ای 5 روزشو ببخشید اسهالم و هنوز که هنوزه خوب نشدم بعد الان نزدیک تقریبا یک هفته است روده درد دارم و این درد داره ادامه پیدا میکنه و به حالت تهو هم رسیده طوری که نمیتونم غذا بخورم ببخشید همش انگار میخوام بالا بیارم .ی لک هایی هم رو بدنم داره ظاهر میشه عین ماه گرفتگی ولی هی دارن پررنگ تر میشن گرگرفتگی و خستگی خیلی زیادی دارم .اما شرایطم جوری نیست که بتونم برم دکتر .نه خودم اجازه دارم برم نه خانوادم منو میبرن .تازه میگن اگه ببریمت کلی خرج دکتر میشه و اگه چیزی نباشه وای به حالت حتی بی اختیاری ادرار گرفتم .نمیدونم چکار کنم .لطفا برام دعا کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید میگم ولی همه علائماشو داری ی جوری برو دکتر سریع تا دیر نشده
من دختر سرزمینم ایرانم ن مذهبی ن باحجاب اما ب تمام خانومای باحجاب احترام میزارم لحظه شماری میکنم برا اون روزی ک همه باهم دست تو دست هم با پوشش اختیاری کنار هم آزادانه راه بریم پوشش آزادانه لختی نیس بانو🙂ینی چادری،چادری بیاد بیرون حجاب اونیم ک حجاب اختیاری میخاد باب میلش بیاد بیرون