2821
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

99 بازدید | 8 پست

من دانشگاه ازاد قبول شدم

الان باید چیکار کنم دقیقا؟ 

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

تو رو خدا یکی بگه چجوری تو سایت آموزشیار مدارک رو بارگذاری کنم داخل سایت میرم هیچی نمیارع فقط شماره ...

منم بلد نیستم

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی مهلت داره؟ بهتر برید کافی نت

من رفتم کافی نت ولی میگن الان نیست😐

مهلتشم نمیدونم تا کی هست

اصلا خر تو خره انگار😐

تو رو خدا یکی بگه چجوری تو سایت آموزشیار مدارک رو بارگذاری کنم داخل سایت میرم هیچی نمیارع فقط شماره ...

تاکی مهلت داره عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من رفتم کافی نت ولی میگن الان نیست😐 مهلتشم نمیدونم تا کی هست اصلا خر تو خره انگار😐

۹۰ درصد کافی نتیا آمار این چیزا را ندارن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
۹۰ درصد کافی نتیا آمار این چیزا را ندارن

اره🤦‍♀️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز