2777
2789

اره ممکنه. باید ببری بکشی اونا رو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوفته نگران نباش فقط اگه میتونی خودت یا ببر دکتر ک بکشه خدای نکرده دندونش کج نشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
میوفته نگران نباش فقط اگه میتونی خودت یا ببر دکتر ک بکشه خدای نکرده دندونش کج نشه

خودش نمیوفته یعنی آخه عمرا اگه بزاره میترسه لکنت زبونم داره میترسم ببرمش دندن پزشکی بترسه بدتر بشه

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
نمیزاره😢😢

لازم نیست خودش میفته, دندونای فک پایین پسرم، دوتای جلویی کمی لق شدن، دست زدم ببینم در چه حالن که دیدم از پشت دوتا دندون نیش زده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
تکون نمیخورن یا دست بگو کم کم تکون بده شاید افتادن

نمیدونم امروز بهم گفت مامان تو دهنم استخون نشونم دادا دیدم دندوناش از پشت نیش زدن دیگه نزاشت دست بزنم ببینم شلن یانه ای کاش خودشون شل شن بیوفتن

خدایا امیدم فقط به خودته.......