2777
2789
عنوان

کسی که طبعش سرد باشه

119 بازدید | 13 پست

پسری که طبعش سرد باشه 

یعنی زود ب زود سرما بخوره و کلا سرمایی باشه 

یعنی تو رابطه جنسی هم سرد مزاجه؟ 

نامزد من اینطوریه از الان استرس گرفتم😑💔

و "خدایـی"که بـه شدت کافـیستاگه میشه ی صلوات به نیت ظهور امام مهدی(عج)  و شادی دل هممون میفرستی؟ 🌱💓ی کیدرامر اصیل😎☺️تاپیک های مذهبی و سریالای کره ای تگم کنین خوشحال میشم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

زود به زود سرما خوردن ربطی به طبع سرد نداره

سیستم ایمنی بدنش ضعیفه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
نه ربطی نداره

ینی طبع سرد بدن ربطی به سرد مزاجی نداره؟ 

و "خدایـی"که بـه شدت کافـیستاگه میشه ی صلوات به نیت ظهور امام مهدی(عج)  و شادی دل هممون میفرستی؟ 🌱💓ی کیدرامر اصیل😎☺️تاپیک های مذهبی و سریالای کره ای تگم کنین خوشحال میشم🌸

مرد ایرانی؟ خیر

بلی😂🤝🏻

ینی طبع سرد بدن ربطی به سرد مزاجی نداره؟ 

شوهرم طبع بدنش سرد ولی میل جنسیش بالاس

طبع بدن با طبع جنسی فرق داره

میبینی طرف طبعش گرمه نیاز جنسیش کمه

گاهی معکوس هم میشه

همینطور که شما میگی بعضیا گرمن رابطشونم گرمه و بعضیا طبعشون سرده رابطه هم سرد

بستگی داره

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش  
معزیجات بهش بده و عداهای طبع گرم .راهنمایی خواستی درخواست دوستی بده

اخه تازه نامزد کردیم اونقد دستام باز نیس😅

شوهرم طبع بدنش سرد ولی میل جنسیش بالاس طبع بدن با طبع جنسی فرق داره میبینی طرف طبعش گرمه نیاز جنسی ...

اهان ممنون عزیزم

خب چطور میگی سرده؟

از حرفای خودش 

گفت طبع بدنم سرده و کلا سرماییم