2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

578 بازدید | 22 پست

سلام خوبین ...بچه ها حالم گرفته خیلی ..از دست خانواده شوهرم مخصوووووووصا برادرشوهرم 

۱۸سال دارم تحمل میکنم تا آخر زندگیم باید تحملشون کنم خدایا چرا آدم بده نصیب من شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خونواده شوهرم یه جا زندگی میکنیم ..خداییییش نگید تو بدی واینا کلا اینا خیلیییییی آدمای بدی هستن هیچکس باهاشون رفت آمد ندارن همش درباره مردم حرف میزنن ازار واذیت 

ما با هم یه جا زندگی میکنیم ...همیشه تو زندگیمون مخل هستن ...اختیار حتی حیاط وپله هم نداریم ..بسکه حریم شخصی نمی‌دونم ونفهمن...برادر شوهرم معتادها زنش طلاق گرفته...با بچش با هم خونه مادرشوهرم هستن 

اصلا نمیگن ما آرامش احتیاج داریم شب و روز زیر در خونمون آواز میخونه ...سگ و گربه وپرنده واینا داره همشونم زیر پنجره ما گذاشته ...توهم هم داره شب تا صبح زیر پنجرمون با حیوونا حرف میزنه...سر صدا دار هست ...هزاران بار گفتیم بدتر میکنن....خودش روانیه اونا ازین بدتر ...بخداییکه قبول دارید الآنم دارم تایپ میکنم داره با پرنده ها حرف میزنه بلند بلند ...یا اینکه بالا سر ما خونشونه بقران بدو بدو میکنن..به هر کی میگیم میگن واذادمای بزرگ چی دویدن دارن ....خیلی حالم گرفته ...

مشکلاتت ب خاطر اینه ک با خاتواده همسر یک جا زندگی میکنید

چرا رفتی خب. دختر خوب کل دنیا دارن میگن با خانواده همسر یک جا زندگی نمیشه کرد... چرا واقعا گوش نمیدید‌.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

[QUOTE=313346423]نمیسه که خونه خودمونه ...شرایط فروش نداریم [/QUOT بزارینش برا رهن خودتون برین ی جا ...

میگم که اجاره نمیره ...هر کی میومد میدید اینا تو حیاط یه اداهایی در نیاوردم که طرف فراری میشد 

مشکلاتت ب خاطر اینه ک با خاتواده همسر یک جا زندگی میکنید چرا رفتی خب. دختر خوب کل دنیا دارن میگن با ...

فکر کردی ما نمی‌دونستیم...حیاطشون بزرگ بود ما تو حیاط خونه ساختیم که بعد از وسط دیوار کنیم ....که تا خونه تموم شد داستانهااااااااااااا.....شروع شد