2777
2789

خیلی میترسم، دهانه رحمم ی سانتم نشده

خیلی دو دلم برا زایمان

اگه بچه بیشتر بمونه درشت تر میشه برا زایمان طبیعی اذیت میشم 🥺

سونو گرفتم همه چی بچه ۳۷ هفته ست بجز طول استخوان ران 😐 

مغزم پوکییییییید

من چطوری زایمان کنم طبیعی ی سزاری🥺

عکس سونو رو میذارم  ببینید 

منم سی و نه بودم بچه پایین نیومده بود ،از ترس پی پی کردنش و خوردنش قشنگ رفتم سزارین خصوصی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

ای جونم ایشالله زایمان راحتی داشته باشی دورواطراف من بودن خانومای که ۴۰هفته زایمان کردن اونم طبیعی دکتر رفتی 

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

من 38 هفته رفتم برای چکاپ دکتر گفت لکنت کوچیکه و وزن بچه هم بالاست بمونه سنگین میشه برو سزارین 

منم شب قبلش عروسی بودم همه میکفتن شکمت کوچیه و بالاست بهت نمیاد تو نه ماه باشی 

دنیا امد 3600 بود

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
لعنتی شهر ما کوچیکه بیمارستان خصوصی نداره وگرنه حتما سزارین میکردم

برو شهر دیگه

نمی‌دونم الان میشه سزارین اختیاری یا نه 

اما یادمه تو بیمارستانی که من بودم خصوصی بود  کلی از شهرستان های اطراف اومده بودن ،اونذزمان گیر سختی به سزارین میدادن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست