2777
2789

خانما نزدیک یک ساله اینجوریم بیدارم و متوجه‌ی اطرافمم ولی دارم خواب میبینم یا دیشب چشمام بستم یه لحظه سریع خواب دیدم گاهی وقتا که میخوام چشمام ببندم مثل حالت شیفتینگ میشم کلی صدا می‌شنوم با اینکه واقعا صدایی نیست میترسم چشمام بسته نگه دارم و ببینم چی میشه سریع چشمام باز میکنم چرا اینجوری میشم؟ 😢😣

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید چشم سومت داره فعال میشه

واایی خدا نکنه حس میکنم یکم دیگه کارم به روانپزشک میکشه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
عزیزم این نشان از اختلال خوابه چرخه خواب وارد اون عمق نمیشه و مغز آشفتس  نه شیفتینگه نه یه عال ...

ممنون عزیزم خوابم معمولا کافیه وقتی بیدار میشم سرحالم نمیدونم چرا اینجوری میشم بازم مرسی گلم

واایی خدا نکنه حس میکنم یکم دیگه کارم به روانپزشک میکشه

اگه بین پیشونیت حس فشار داری و به نور هم حساس شدی خودشه تنها راهش فلورایده مسوال بزن نوشابه و اینا هم بخور کلا چیزای ناسالم باعث بسته شدنش میشه