2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده برات بودو نبودم

353 بازدید | 18 پست

چقد سخته برات بشه عشق محال 

مجبور باشی باهاش بد تا کنی 

مجبور باشی از خودت دورش کنی 

چقد دلتنگم ......

.....

آهای دلبرررر شاه

اگ بهت گفتم برو ، اگ ازت جدا شدم ، بیشتر بخاطر تو بود، کمتر بخاطر خودم

خدا ب دل دوتاتون ارامش بده

انشاءالله شرایط مهیا بشه بهم برسین❤

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
خدا ب دل دوتاتون ارامش بده انشاءالله شرایط مهیا بشه بهم برسین❤

هرگز نمیش باید عشقمو فراموش کنم 😭 

دردش اینجاست باید کاری کنم اونم فراموشم کنه 

دعا کن بمیرم حالم خرابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز نمیش باید عشقمو فراموش کنم 😭  دردش اینجاست باید کاری کنم اونم فراموشم کنه  دعا کن ...

تاپیک قبلیتو خوندم

منظورت از عشقت شوهرته یا اونی ک باهاش بودی و مجبور شدی جدا شی؟

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
هرگز نمیش باید عشقمو فراموش کنم 😭  دردش اینجاست باید کاری کنم اونم فراموشم کنه  دعا کن ...

دورز جون عزیزم    زندگی ادامه داره.

تاپیک قبلیتو خوندم منظورت از عشقت شوهرته یا اونی ک باهاش بودی و مجبور شدی جدا شی؟

اونی ک باهاش بودم وجودمه دارو ندارمه ب خدا ک عشق محالمه 

کاش اینقد ک عاشق این بودم عاشق شوهرم بودم کاش .... 

حالم خرابه

من این گناه یا هر چی رو قیچی کردم اما دارم داغون میشم 

اونی ک باهاش بودم وجودمه دارو ندارمه ب خدا ک عشق محالمه  کاش اینقد ک عاشق این بودم عاشق شوهرم ...

نمیدونم چی بگم..

انشاءالله ک هرچی صلاحه برات همون بشه

چجوری با شوهرت ازدواج کردی   خاست خانواده بوده یا با عشق؟

دیگ مجبورم شوهرمو قبول کنم و بدون اون ادامه بدم خواهر 

عزیزم

اگ واقعا شوهرت رو نمیخای پس واقعیت رو بهش بگو.

اونم عذاب میکشه تو زندگیش.

سخته واقعا سخته براش وقتی بفهمه.

با دروغ ن  واقعیت رو بهش بگو و جدا شو.

و بعد همین اقایی ک دوسش داری ازدواج کن.

و البته مطمئن شو اول ازش   ک یهو ول نکنه تورو.

نمیدونم چی بگم.. انشاءالله ک هرچی صلاحه برات همون بشه چجوری با شوهرت ازدواج کردی   خاست خانوا ...

نمی‌دونم چم شد بچه بودم ۱۷ سالم بود 

دوس بودیم اینقد عاشقم بود اینقد منو میپرستید ک خر شدم 

بابام اینا هر چی گفتن حرف خودمو زدم 

الانم باز تغییر کرده دیشب داشت گریه میکرد ک تو عوض شدی پیش مامانم اینا پیش رفیقم همه باهاش گریه کردن اما انگار من از اولم عاشقش نبودم فقط دوسش داشتم قبل از شوهرمم با خیلیا دوس بودم حتی با یکی دو سال سه سال چهار سال اما انگار اولین باره ک عاشق شدم 

عزیزم اگ واقعا شوهرت رو نمیخای پس واقعیت رو بهش بگو. اونم عذاب میکشه تو زندگیش. سخته واقعا سخته ب ...

اگ جدا شم هرگز ازدواج نمیکنم از ازدواج میترسم 

شوهرش بش میگم نمیخوامت گریه میکن دق میکن نمیتونم ولش کنم برا همین دنبال یه اتو ازش بودم 

اگ جدا شم هرگز ازدواج نمیکنم از ازدواج میترسم  شوهرش بش میگم نمیخوامت گریه میکن دق میکن نمیتون ...

اونم گناه داره اسی.

من کلا با دروغ و خیانت و این چیزا مخالفم.

علاوه بر مخالفت ن دلم میاد و دلم میخاد همچین کاری ازم سر بزنه  برام ترسناکه.

بنظرم پیش مشاور برین. اونا تخصصی تر عمل میکنن

اونم گناه داره اسی. من کلا با دروغ و خیانت و این چیزا مخالفم. علاوه بر مخالفت ن دلم میاد و دلم میخ ...

دیگ دوره عشقمو خط کشیدم 

می‌خوام زندگیمو با شوهرم کنم امیدوارم روزی بش ک عاشقش شم

دیگ دوره عشقمو خط کشیدم  می‌خوام زندگیمو با شوهرم کنم امیدوارم روزی بش ک عاشقش شم

کار خوبی کردی. ب اون فک نکن  از اول ک تو زندگیت نبود.

پس اون باعث شد مصمم تر سرد بشی نسبت ب شوهرت. سعی کن ب شوهرت عشق بورزی   خلاقانه کارایی کن ک باعث بشه دلگرم بشین دوتاتون ب زندگی.

اون ادمم ک ملوم نیست ا کجا پیداش شد بهش فکر نکن. هرچی درموردش هست و نیست پاک کن اتیش بزن. برو مشاور کمکت میکنه. تلاشت رو بکن  تمرکزت رو بزار برای شوهرت  اول و اخرش شمادوتا برای همین. برای بچه هم چند وقت دیگه اقدام کن. انشاءالله ک زندگیت ب بهترین شکل میگذره ازین ب بعد. قران بخون. نماز بخون با خدا راز و نیاز کن ازش بخا کمکت کنه. بهت ارامش بده. ب هیچی جز ذهن پاک قلب پاک  فکر نکن.

دیگ دوره عشقمو خط کشیدم  می‌خوام زندگیمو با شوهرم کنم امیدوارم روزی بش ک عاشقش شم

قدر شوهرت رو هم بدون اسی.

وقتی برات اشک میریزه و بقیه رو هم ب گریه میندازه. ینی از تهه دلشه گریش.

ینی از تهه دلش دوستت داره ک حرفاش روی بقیه هم اثر گذاشته و اشکشون رو در اورده.

آهش میگیرتتا

باهاش خوب باش.