یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الانم باز تغییر کرده دیشب داشت گریه میکرد ک تو عوض شدی پیش مامانم اینا پیش رفیقم همه باهاش گریه کردن اما انگار من از اولم عاشقش نبودم فقط دوسش داشتم قبل از شوهرمم با خیلیا دوس بودم حتی با یکی دو سال سه سال چهار سال اما انگار اولین باره ک عاشق شدم
دیگ دوره عشقمو خط کشیدم میخوام زندگیمو با شوهرم کنم امیدوارم روزی بش ک عاشقش شم
کار خوبی کردی. ب اون فک نکن از اول ک تو زندگیت نبود.
پس اون باعث شد مصمم تر سرد بشی نسبت ب شوهرت. سعی کن ب شوهرت عشق بورزی خلاقانه کارایی کن ک باعث بشه دلگرم بشین دوتاتون ب زندگی.
اون ادمم ک ملوم نیست ا کجا پیداش شد بهش فکر نکن. هرچی درموردش هست و نیست پاک کن اتیش بزن. برو مشاور کمکت میکنه. تلاشت رو بکن تمرکزت رو بزار برای شوهرت اول و اخرش شمادوتا برای همین. برای بچه هم چند وقت دیگه اقدام کن. انشاءالله ک زندگیت ب بهترین شکل میگذره ازین ب بعد. قران بخون. نماز بخون با خدا راز و نیاز کن ازش بخا کمکت کنه. بهت ارامش بده. ب هیچی جز ذهن پاک قلب پاک فکر نکن.
کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸