2777
2789
اون که یخ زده شده بیرون فریزر سریع خراب میشه، ببر بده مادر یا خواهری کسی بذار فریزر

سیرا برا مادر شوهرم هستش😬 اورد گذاشته اینجا خودش جا نداره... نمیشه خورد کنم بذارم یخچال؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیر داغ میمونه تو یخچال؟ 

حتی مادرم بیرون نگه میداره تو کابینت 

جوری درست میگنه سیر داغ رو مثل بیسکوییت خورد شده شکلاتی میشه چند بار رو میز بود اشتباهی خوردم

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

سیرا برا مادر شوهرم هستش😬 اورد گذاشته اینجا خودش جا نداره... نمیشه خورد کنم بذارم یخچال؟ 

نه عزیزم سیر تو فریزر لزج میشه بیاری بیرون باید سریع مصرف شه، بهش بگو فریزر خرابه یا جا باز کنه براشون یا یه فکری بکنه... سه کیلو زیاده باید سرخ شه که اونم باز فریزر باید نگهداری یخچال دو سه روز بیشتر نمیمونه

سیر رو پوره کن روش نمک و روغن زیتون بریز و خوب مخلوط کن تا خمیری شه

بریز تو شیشه روشم باز روغن زیتون بریز پلاستیک بذار درش و بعد درش رو بذار ببند

تا چند سال خراب نمیشه تو یخچال

من تا دو سال و نیم که اینجوری نگه داشتم طوریش نشد

هر نیم کیلو سیر بیشتر از یک استکان روغن زیتون و کمتر لز قاشق چایخوری سر خالی نمک میخواد

با قاشق تمیز باید ازش برداری هر بار

🌷