2777
2789

میدونم ریش تراش مردونس ولی من خواهرام خیلی ساله از اینا استفاده میکنه موهاشم همون کرکی ک بود باقی موند شماها تا حالا استفاده کردین؟من خودمم اولین بار با همین زدم موهامو دلم میخواد هرکی استفاده کرده بگه خوب بود یا بد 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

🙄😳😳😳

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که یبار امتحان کردم از رو کنجکاوی موهام ضخیم شد جوشم زدم 😂

عه اخه خواهرمو دیدم تعجب کردم خودمم پوستش سفیده خیلی ساله با این میزنه حتی ی ذره موهاش ضخیم نشد

به من که نساخت حالا بدن با بدن فرق داره اما تیغ اصلاح صورت از همش بهتره 

منم مدتی از همین تیغ اصلاح استفاده میکنم یخورده موها تیز رشد میکنه ولی مجبورم انقد با بند جوش زدم خسته شدم شما خودت با تیغ اصلاح میزنی؟

چ مدته ؟موهات کرکیه؟حس نمیکنی بد رشد میکنه؟

حدودا دو سالی میشه که یذره به قول شما موها تیز رشد میکنه درکنارش میرم لیزر و کلا مو دیگه درنمیاد بهترین راه همین بود برام چون با بند اینا وحشتناک جوش میزنم 

چرا با وکس برنمیداری؟ یا نخ ؟ موهات کرکی هست؟  من موهام خیلی کرکی نبود لیزر کردم برای همین

اخه وکس هم میگن ب مرور پوستو شل میکنه و ادم جوش زیر پوستی میزنه با بند هم از جوشهای وحشتناکی ک میزدم نگم برات خسته شدم الان دوسه باره با تیغ اصلاح میزنم یکم موها بد رشد میکنه .اره صورتم کرکیه موهاش

اخه وکس هم میگن ب مرور پوستو شل میکنه و ادم جوش زیر پوستی میزنه با بند هم از جوشهای وحشتناکی ک میزدم ...

میخواستم دکلره پیشنهاد بدم ولی اونم شیمیاییه پوست رو خراب میکنه 

چرا با دکتر پوست مشورت نمیکنی؟ 

چون اینجوری با ماشین بزنی احتمال ضخیم شدن موهات بالا میره

میخواستم دکلره پیشنهاد بدم ولی اونم شیمیاییه پوست رو خراب میکنه  چرا با دکتر پوست مشورت نمیکنی ...

اتفاقا قراره برم شهر خراب شدمون کوچیکه دکتر خپبی پیدا نکردم هنوز احتمالا برم اصفهان .پوستم عین اینه بود ی سال پیش الان انقد جوش میزدم از بند گذاشتمش کنار 

اتفاقا قراره برم شهر خراب شدمون کوچیکه دکتر خپبی پیدا نکردم هنوز احتمالا برم اصفهان .پوستم عین اینه ...

تغذیه خیلی مهمه

من یه مدت زیادی غذاهای چرب و شکلات خوردم پوستم فشار اومد بهش و کیفیتش پایین اومد

الان چند وقته چربی سالم مصرف میکنم قند هم فقط قند طبیعی کیفیت پوستم بهتر شده 

اب هم خیلی تاثیر داره

کم ابی پوستو حساس میکنه