2777
2789
عنوان

نفرین مادربزرگم که باعث مرگشون شد

6955 بازدید | 150 پست

من پدرم چندساله فوت شدن

مادرم ازدواج مشترک داشتند تا چند وقت همسرشان با من خوب بودند

تا اینکه بحث خونه ارثی پدرم شد

ایشون با من با شدند و متاسفانه خیلی رابطه من با مادرم بهم خورد

باید کار همسرم چند روز اومدم شهرستان

مادرم خیلی بد برخورد داشتند من صبح زود درگیر کار اداری بودم و برای عصر خونه اومدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم و همسرشون بعد از من از خونه خارج شدند

طبق عادت در و من قفل کردم و خوابم برو سه ساعت 

تایمی که برگشتن من خواب بودم مثل اینکه و هیچ گونه زنگ به گوشی من زده نشده بود

بیدار که شدم تصور کردم مهمانی رفتن همیشه اهل زیاد برای رفت امد هستن 

دیدم مادر بزرگم تماس گرفت که اره تو چرا چنین کاری کردی اصلا چرا و اینا هرچقد توضیح میدادم بی فایده بود 

من که اصن متوجه نشدم.چی شد انگار بچه دوم ابتدایی اینا رو نوشته

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

لایکم کنید لطفا 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

این خونه برای من و مادرم بود همسرشون خانه را تعمیر کردن و طبقه دوم این خونه نشستند

خلاصه طبق بگو و مگویی که با مادر بزرگم داشتم 

متوجه شدم این آقا ذهن مادرم و سید و شو داره و خانواده شو چون این آقا با خانوادش قهر هستند و این اشناهای خودش کسی باهاشون در رفت امد نیست

و مادرم خیلی تو بازه زمانی کوتاه متوجه شدم که از حالت روحی پریشون و علامت های آلزایمر و داره

سن مادرم زیاد نیست و خانوادگی چنین سابقی نداشتند