2777
2789
عنوان

بددهن

130 بازدید | 14 پست

کمکککک 

بچه هامن سه سال ک نامزدم قبلاً با هم دوست بودیم شوهرم خیلی کم حرف و خشکه یعنی اصن اهل بگو بخند نیس  یهو خود ب خود هراز گاهی عصبی میشه و ب چیزای الکی گیر میده بهونه میاره فحاشی می‌کنه اصن موقع هایی م ک آرومع ی چیزی پیش میاد یا باهم حرف ک می‌زنیم همش بهم میگه اسکول و از این جور چیزا  صد دفعه بهش گفتم به من محبت کن و باهام قشنگ حرف بزن نمی‌فهمه حرف حرف خودشه پیش روانشناسم نمیره نزدیک عروسیمه ب نظرتون چیکار کنم خیلیم دوسش دارم حالم بده🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم خیلی بد دهن و بی تربیته خیلی ها همش حرف زشت موقع ای هم که به من نگه این حرفارو میبینی داره به بقیه میگه منم چند سال عاشقش بودم ولی تازگیا دیگه داره ازش بدم میاد چون جایی واسه دوست داشتن نزاشته

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

عزیزم اسشون یه عمری اینجوری حرف زده.مطمئن باش نمیتونی کسی رو تغییر بدی مگه اینکه خودش بخواد.برای ازدواج ببینید طرفتون رو با این چیزی که هست میپذیرین یا نه هرجور که باشه بعد ازدواج بدترشو در نظر بگیرین ببین برات قابل قبوله یا نه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عزیزم اسشون یه عمری اینجوری حرف زده.مطمئن باش نمیتونی کسی رو تغییر بدی مگه اینکه خودش بخواد.برای ازد ...

ایشون اشتباه نوشتم

آدم بددهن رونمیشه دوست داشت خودشو از چشم میندازه

ببین موقع هایی ک اینجور حرف میزنه بدم میاد ازش ولی بعد. ک آروم میشه میگم عب نداره و دوسش دارم خودمم ی آدم خیلی احساساتیم

خودش انگاری نمی‌خواد عادت کرده بنظرتون چ کنم

اگه عقد نکردین تموم کن وگرنه حتما مشاور برین هردو