2777
2789

اگر کسی داره یا اطلاع داره بگه لطفا، مبلمان هم دست دومه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

قیمت دست دوم به خیلی چیزا بستگی داره، سالم بودن کفی و پارچه به روز بودنش کلا خریدار باید قیمتو تعیین کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت دست دوم به خیلی چیزا بستگی داره، سالم بودن کفی و پارچه به روز بودنش کلا خریدار باید قیمتو تعیین ...

سالمه، تمیزه و اسفنجشم خوبه. فقط یکی از صندلیا یکمی اسفنجش خرابه باید درست بشه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

سالمه، تمیزه و اسفنجشم خوبه. فقط یکی از صندلیا یکمی اسفنجش خرابه باید درست بشه. 

اینجا عکس بذار تعیین قیمت کنیم برات😅

از دیوار هم میتونی مشابهش رو ببینی و قیمتا رو مشخص کنی 

اون تعمیرات خودش هزینه بر هست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻