2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورده خوابم نمیبره

224 بازدید | 21 پست

شوهرم(عقدیم) همش میره تو این سایتای شرطبندی پول میریزه همشم میبازه آثارشم پاک میکنه ازشم میپرسم دروغ میگه الان خوابه انقد اعصابم خورده دوس دارم بگیرم بزنمش الان متوجه شدم امروزم ۳۰۰ زده باخته حیف ک صبحم زود میره سرکار نمیتونم الان از خاب بیدارش کنم بهش بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قمار اینترنتی  هووووف  جانه ما برو مشاور یا از کسی که حرفشو میخونه راهنمایی بخواه

ب پدر مادرشم نمیتونم بگم مریضن استرس اعصاب خوردی واسشون خوب نیس نمیدونم چیکار کنم

شده ازین اعصابم خورده دارم دیوونه میشم تو این چنروز دیدم ۲ ۳ تومن زده توش باخته

اگر علائم دیگه ای هم داره مثلا خودشیفتگی، کم خوابی، ریسک پذیری زیاد از حد، دم دمی مزاجی بهتر هست با یک روانشناس متخصص مشورت کنید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دقیقا منم تو دوران عقد این مشکل رو داشتم .چقدر باهاش دعوا میکردم . یهو باختش رسید به ۶میلیون به خود ...

باور کناگه از اولش حساب کنم۳۰ میلیون باخته تو این سایتا

اره تو فکرش هستم با مشاور صحبت کنم

عزیزم 🌹 

به نظر من تو این موارد روانشناس علاوه بر باتجربه و یا سواد بودن نیاز هست مدرکش هم دکترا باشه 

اون دفعه برای یک کیس بحرانی شکست خوردم فهمیدم باید برم دکترای تخصصی بگیرم و مدرکم خیلی پایینه برای برخی مسائل 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈