2777
2789
عنوان

بیاین از خوبیای شوهراتون بگین بسه انقدر بدشونو گفتیم🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 104 پست
فداتشم عزیزم.  ما ۶_۵ ساله همو میشناسیم ۳سال از نامزدیمون میگذره ولی یکساله عروسی کردیم

ب سلامتی گلم 

چند سالتونه

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
موقع ناراحتی خیلی به خودش مسلطه و اصلا توهین نمیکنه و صداش رو بالا نمیبره (برعکس من که جیغ میکشم😑)& ...

اینکه مردا بتونن توی دعوا خودشونو کنترل کنن خیلی رفتار خوبیه . خداروشکر که همچین مرد خوبی توی زندگیته . تپهم جیغ نزن خواهر😍😅

اره اینکه مجبور نشی همش غذا درست کنی عالیههه یجا خوندم خانومه میگفت حالم بد بود اشپزی نکردم شوهرم کلی دعوام کرد بعدش رفت ی ساندویچ برای خودش گرفت جلو دخترم خورد اونم همش گریه که میخوام ولی بهش نداد🥲

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب سلامتی گلم  چند سالتونه

مرسی گلم شما چی.

من ۲۴ شوهرم یکسال از خودم بزرگتره

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

عزیزم خوشبخت باشین❤️

ماهم عقدیم اما هرموقع تنها بودیم همسرم خیلی کمکم کرده تو کارام خیلی به فکرمه مدام یادم میندازه که قرص تقویتیامو بخورم اگه دلم یچیزی بخاد بهم نه نمیگه تا جایی که بتونه برام فراهم میکنه اجازه نمیده کسی اذیتم کنه و حامیم..

اینکه مردا بتونن توی دعوا خودشونو کنترل کنن خیلی رفتار خوبیه . خداروشکر که همچین مرد خوبی توی زندگیت ...

دارم روش کار میکنم که جیغ نزنم 😅

اون آقا چقدر بد بود دیگه، حداقل به بچه غذا میداد چرا با بچه‌ی خودش هم لج کرد این وسط :| 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
مرسی گلم شما چی. من ۲۴ شوهرم یکسال از خودم بزرگتره

منم سه ساله ک عروسی کردم و با دوران نامزدی میشه چهارسال ک با همیم 

تو دلی دارم و

خودم متولد 80 همسرم متولد78

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
عزیزم خوشبخت باشین❤️ ماهم عقدیم اما هرموقع تنها بودیم همسرم خیلی کمکم کرده تو کارام خیلی به فکرمه م ...

عزیزم😍چقدر قشنگ . اینکه انقدر به تو و سلامتیت اهمیت میده امیدوارم خوشبخت ترین باشین و زودتر باهم زندگی مشترکتونو شروع کنین

دارم روش کار میکنم که جیغ نزنم 😅 اون آقا چقدر بد بود دیگه، حداقل به بچه غذا میداد چرا با بچه‌ی خود ...

خداروشکر پس😂

اره بچه ی بنده خدا چقدر خاطرع ی بدی میشه براش

منم سه ساله ک عروسی کردم و با دوران نامزدی میشه چهارسال ک با همیم  تو دلی دارم و خودم متولد 8 ...

ای جونم عزیزم خوشبخت باشی😍منم تازه اقدام کردم واسه ی نینی کوچولو. 

امممممممم   

امممممممممممممم  

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
امممممممم     امممممممممممممم    

ممنون از این همه اندیشه😅بنده خدا چیکارت کرده مگه

ای جونم عزیزم خوشبخت باشی😍منم تازه اقدام کردم واسه ی نینی کوچولو. 

مرسی گلم 

امیدوارم زودی مامان بشی 🥺❤️

ممنون از این همه اندیشه😅بنده خدا چیکارت کرده مگه

آااااااااااااااااا  

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود