2777
2789
عنوان

بیاین ببینین این کفشها قشنگه؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست
الان مثلا اینو مجانی هم ب من بدن نمیپوشم چون سلیقه من نیس ولی خیلیا میپوشن ب تیپشونم میاد

کاش مجانی میدادن من ۶۹۰ پولش دادم  

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ای بابا جنجالی شد این ۴ماه🥴 نه عزیزم؛سالی دو جفت اسپرت میخرم میشه ۶ماه یکبار ولی اورجینال باشه حد ...

همون تعجب کردم😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

همون تعجب کردم😂

😁💖

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سلام ببخشید شما تیروئیدتون خوب شد؟

سلام. ببخشید من زیاد نمیام سایت. یه مدت نرمال شد و دکتر قرصهامو قطع کرد ولی بازم آزمایش دادم پرکار شدم و درحال مصرف قرصم

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
ببخشید هیچ علائم دیگه ای ندارید؟ یعنی اذیتتون نمیکنه

چطور اذیت نمیکنه... تپش قلب شدید میگیرم و زود خسته میشم و روی پوست و موم تاثیر داره و زود عصبی میشم و بی خوابی دارم و... خلاصه خیلی اذیت کنندست

چطور اذیت نمیکنه... تپش قلب شدید میگیرم و زود خسته میشم و روی پوست و موم تاثیر داره و زود عصبی میشم ...

از اولم اعلائم نداشتید یا با علائم بهش رسیدید که مشکل تیروئید دارید 

بعد ببخشید کم‌کارید یا پرکار

از اولم اعلائم نداشتید یا با علائم بهش رسیدید که مشکل تیروئید دارید  بعد ببخشید کم‌کارید یا پر ...

من پرکارم و وقتی مشکل پیدا میکنم خیلی تپش قلب میگیرم ولی کلا چند وقت یه بار آزمایش میدم و متوجه میشم

من بدون علائم ازمایش چکاپ سالیانه دادم و متوجه شدم پرکارم عدد tsh شما چنده

نمیدونم عزیزم.. توجه نمیکنم به این چیزها.. میبرم دکترم میبینه.. حالا چه فرقی میکنه که عددش چنده.. دکتر دارو میده دیگه...