2777
2789
عنوان

بیاین ببینین این کفشها قشنگه؟؟+عکس

256 بازدید | 28 پست

خیلی راحت و خوبه به نظرتون قشنگه؟ یکم صبر داشته باشین که عکسشو بذارم

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

بنظرم سلیقه ها متفاوته

هرچی دلتو گرفته بخر 

یه کفشه دیگه نهایتا ۳؛۴ماه دیگه عوضش میکنی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بنظرم سلیقه ها متفاوته هرچی دلتو گرفته بخر  یه کفشه دیگه نهایتا ۳؛۴ماه دیگه عوضش میکنی

کفش رو فقط ۴ماه میپوشی؟بعد چیکارش میکنی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بنظرم سلیقه ها متفاوته هرچی دلتو گرفته بخر  یه کفشه دیگه نهایتا ۳؛۴ماه دیگه عوضش میکنی

درسته عزیزم گذاشتم

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
کفش رو فقط ۴ماه میپوشی؟بعد چیکارش میکنی؟

بعد که دیگه کفش نمیخواد؛یه جفت جوراب میپوشم میرم بیرون😄

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ی کفش رو ۴ ماه میپوشی!!!!؟؟؟

ای بابا جنجالی شد این ۴ماه🥴

نه عزیزم؛سالی دو جفت اسپرت میخرم میشه ۶ماه یکبار

ولی اورجینال باشه حداقل دوسال 

از این کفشا دیدم 

خیلی ساده هستن 

خیلیا هم دیدم میپوشن 

شاید اگه من بودم نمیخریدم چون حس میکردم به سنم نمیخوره 

اما اگه واقعا راحتی بخر چون منم یه کفش دارم همه بهش میگن پیرزنی ،اما برام به شدت راحته برا همین هر کی بگه بهش میگم مهم اینه توش راحتم 

درسته عزیزم گذاشتم

خوبه مبارکت باشه

از این کفشا دیدم  خیلی ساده هستن  خیلیا هم دیدم میپوشن  شاید اگه من بودم نمیخریدم ...

آره من راحتی کفش برام خیلی مهمه