2777
2789
عنوان

اشتهای زیاد

135 بازدید | 15 پست

سلام توروخدا راهکار بدین واس کاهش اشتها

انقددددد این دوساله هی رژیم گرفتم هی ول کردم بدتر چاق شدم امروز کشیدم خودمو شدم ۸۳😭

منی که قبل از بارداری ۶۲کیلو بودم..

خیلی چاق شدم خصوصا شکمم افتضاح بزگ‌شده

انقد ولع دارم فقط دوست دارم غذا بخورم خصوصا ماکارانی و برنج...

نمیتونم جلوی خودمو بگیرم صورتمم چاق شده خیلی

توروخدا اگ راهی میدونین بگین جلوی این اشتهای لعنتی بگیرم

اقدامم کردم ب بارداری دیگ بااین وضع خوردنم میشم ۲۰۰ کیلو!

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤

اگه شیرده نیستی رژیم کتوژنیک بگیر اولش سخته ولی بعدش اشتهات خیلی کم میشه

شیرینی و چیزایی که قند دارن مثل نون و برنج و ماکارونی و سیب زمینی رو کم کنی اشتهات کم میشه

اگـه بشـه چــی میشــــه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ راهی به جز کنترل خودت نداری 

نیم ساعت قبل غذا ۳ لیوان آب بخور سالاد بخور برنج کم‌بزار که اگر زیاد ریختی به بقیه برنج نرسه 

بیشتر از ۱۰ قاشق نخور 

با نخوردن و ورزش کردن ادن لاغر میشه و هیچ راه دیگه ای تاثیر نداره 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

من ۹۹ کیلو شده بودم صورت و غبغب. وای خیلی زشت شده بودم اصلا خجالت میکشیدم تو مهمونیها. رفتم روزی ۱ و نیم ساعت پیاده روی کند و تند‌کلا غذامم هر چی بود کم کردم ۶ تا قاشق برنجیا بود با دو قاشق خورشت نونیهامم ی کف دست نون  میوه هم روزی ۱ دونه به جای قندم روزی ۳۰ تا مویز و کشمش. فعلا ۷۵ شدم شوهرم همش میگه صورتت چقدر نازو بچگونه شده انگیزه میگیرم

اگه شیرده رژیم کتوژنیک بگیر اولش سخته ولی بعدش اشتهات خیلی کم میشه شیرینی و چیزایی که قند دارن مثل ...

اینم امتحان کردم ۳هفته گرفتم ۴کیلو کم کردم اشتهام کم شد  ولی ی مدت که بیخیالش شدم عین اون ۴کیلو برگشت😞

اینم امتحان کردم ۳هفته گرفتم ۴کیلو کم کردم اشتهام کم شد  ولی ی مدت که بیخیالش شدم عین اون ۴کیلو ...

خب نباید بی خیالش بشی دیگه.اراده باید داشته باشی

اگـه بشـه چــی میشــــه  
من ۹۹ کیلو شده بودم صورت و غبغب. وای خیلی زشت شده بودم اصلا خجالت میکشیدم تو مهمونیها. رفتم روزی ۱ و ...

واقعاااا؟؟  آفرین به این اراده 

چقد طول کشید تا آنقدر کم کنین؟؟

آها یعنی اینکه همه چی می‌خوردیم اما کم و قندوشکر هم‌حذف

منم از فردا بااین روش پیش میرم

واقعا هیکلم افتضاح شده... لباسا تنگ صورتم زشت..

خب نباید بی خیالش بشی دیگه.اراده باید داشته باشی

دقیقاااا

منم بی اراده ترینم... نداشتن اراده کل زندگیمو بهم زده

از فردا شروع میکنم حتما

خجالت میکشم از وضعیتم واقعا

واقعاااا؟؟  آفرین به این اراده  چقد طول کشید تا آنقدر کم کنین؟؟ آها یعنی اینکه همه چی می ...

اره مثلا برنج از ۶ قاشق اصلا بیشتر نخور قبل غذات حتما یه لیوان پر اب گرم بخور یه قاشق روغن زیتون که یبوست نگیری. اگه خیلی گرسنت شد فقط مجازی گوجه خیار کاهو یا کلم بخوری با اب لیمو . طی ۴ ماه و نیم

هیچ راهی به جز کنترل خودت نداری  نیم ساعت قبل غذا ۳ لیوان آب بخور سالاد بخور برنج کم‌بزار که ا ...

آره دقیقا ایده کم عذا گذاشتن عالیه

باید اندازه بقیه بزارم ک درحد همون ۵.۶قاشق ب خودم برسه

آره دقیقا ایده کم عذا گذاشتن عالیه باید اندازه بقیه بزارم ک درحد همون ۵.۶قاشق ب خودم برسه

۵.۶ قاشق بخوری سر درد میمیری 

نباید یهو کم کنی که 

مثلا اگر الان ۱۲ قاشق میخوری بکنش ۱۰ تا 

یهو کم کنی از شدت ضعف و سر درد میزنی زیر 

هفته ای ۲ قاشق کم کن 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اره مثلا برنج از ۶ قاشق اصلا بیشتر نخور قبل غذات حتما یه لیوان پر اب گرم بخور یه قاشق روغن زیتون که ...

ایشالا که همینجوری پیش برین و ب وزن ایده آل برسین.

حتما از فردا شروع میکنم

برنج ۶قاشق خورشت هرچی بود ۲ قاشق

نون یه کف دست 

و روزی ۱ واحد میوه 

نوشابه و قندو شیرینی حذف!

ممنون اینک میبینم یکی تونسته دلگرم میشم‌ک منم میتونم

۵.۶ قاشق بخوری سر درد میمیری  نباید یهو کم کنی که  مثلا اگر الان ۱۲ قاشق میخوری بکنش ۱۰ ...

آهان

باشه مرسی

امیدوارم برسه بیام تو این تاپیک و بگم شدم ۶۵کیلو