2777
2789

آب مروارید داشتم یک چشمم ده روز پیش عمل کردم با کاشت لنز توریک که هم استیگمات هست هم دوربین،  دکتر به من نگفت نزدیکم ضعیف میشه الان نزدیکم خیلی تاره ، درمانم نداره 

هنوز اون یکی چشمم عمل نکردم کسی تجربه ای داره توی این زمینه انقدر فشار روانی رومه معده درد عصبی گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببهشید علائمت چی بود برا اب مروارید؟ من بابام عمل کرد دکتر بهش گفت نزدیک بینت عوض نمیشه اگهدمیخ ...

علائمی نداشتم ، چشام ضعیف بود رفتم لیزیک کنم ازمایش اینا گرفت گفت اب مروارید داری باید کاشت لنز انجام بدی فقط ۲۳ سالمه اصلا نگفت نزدیکم ضعیف میشه

ازاب مروارید اطلاع ندارم اماprkکردم اولش قشنگ تاربود..

تا۶ماه بگیرنگیر بود ۶ماه طول کشید تاخوب شد دیدم

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
علائمی نداشتم ، چشام ضعیف بود رفتم لیزیک کنم ازمایش اینا گرفت گفت اب مروارید داری باید کاشت لنز انجا ...

دوتا دکتر دیگه میرفتی نظر اونارم میپرسیدی تاپی رفتی اتاق عمل ۲۳ سالته سنی نداری تحقیق کن قبل هرکاری دختر خوب

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻