2777
2789
اخه اگه من پشت بمونم کلاس و اینا نمیرم میتونم خودم اگه بخونم با درسنامه کتابا بهتر بشم؟  تو کل ...

میگم بی امکاناتی 

تو میگی کلاس😂😂😂

زندگی من جوکه جوک😂😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم بی امکاناتی  تو میگی کلاس😂😂😂 زندگی من جوکه جوک😂😂😂😂😂😂

خب پس خیلی خوب بوده خیلی تغییر کردی 

یکی از فامیلا۸۰۰۰۰ شد پارسال ولی امسال شد ۵۰۰۰۰ اخرش روانشناسی ازاد کرج میخواد بره دیگه قبول شده 

پارسال مشاور گرفتم افتضاح بود هیچ کاری برام نکرد خیلی بیسواد بود واقعا فهمیدم تاثیری نداره مشاوره

ن بابا مرتیکه بیشعور ببین چقدر بی اعتمادت کرده

مشاور خوب پیدا کن برو آموزش و پرورش چندتا شماره مشاوره دارای اعتماد بگیر

ن بابا مرتیکه بیشعور ببین چقدر بی اعتمادت کرده مشاور خوب پیدا کن برو آموزش و پرورش چندتا شماره مشاو ...

اخه مشاور به کنار میترسم حوصله نداشته باشم بخونم کم بیارم ولی بخوام بخونم خودم برنامه ریزیم خیلی خوبه از پسش به راحتی برمیام ولی از حرف مردم خیلی بدم میاد نرفتی دانشگاه و.... از یه طرفم امسال خوب نخوندم بخونم بنظرم میتونم بهتر شم از یه طرفم ترس دارم

اینار میگن میخوای ازدواج کنی دیگه بدتر میرن رو مخ 

اتفاقاهمین امشب عموم گفت مبخوای ازدواح کنی دختر باید اخرش ازدواج کنه منم گفتم خداروشکر یه عادت خوب دارم حرف هیچکس برام مهم نیست گاهی حتی پدر مادرم عموم حس کردم ناراحت شد مامانمم خیلی بدش اومد ابنو گفتم ولی خودم خوشم اومد بنظرت زیاده روی کردم یا خوب گفتم ؟؟؟

چون واقعا بهم خیلی بر خورد خودش دو تا پسر داره خواستم بعدش بگم راحب پسرای خودتم بزرگ بشن همینجوری میگی دیگه گفتم ولش کن