2777
2789
عنوان

زدم تو گوش پسر عموم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5212 بازدید | 117 پست
عزیزم پس هر کی میخوره زمین رمانه؟بعد من تاپیکمو بخونی سوالم این بود شما باشید روتون میشه بعد این ماج ...

😂😂 این فانتزی ذهنیه نصف دخترای ایرانیه که عشق در اوج نفرت ایجاد میشه فلان

هیچ وقت یانی هیچ وقت کسی رو فامیلش که باهاش خصومت دارن و رفتو امدیم ندارن تو کوچه دستشو بگیره همچین چیزی بگه 

اونجا که گفتی دستمو گرف فهمیدم خالی بندیه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
😂😂 این فانتزی ذهنیه نصف دخترای ایرانیه که عشق در اوج نفرت ایجاد میشه فلان هیچ وقت یانی هیچ وقت کس ...

🤯🤯🤯اولا به جان پدرم که عزیز ترین کسمه دروغ نگفتم دوما کلا از بچگی با من لج داشت از وقتی بزرگم شدیم خیلی دور ورم بود شمارمو صدبار پیدا کرد خاموش کردم چون از اون هول تر وجود نداره حتی با احساساته دوستمم بازی کرد هرجا گیرم میاورد یه چی میگفت ولی اینبار خیلی نزدیکم بود ترسیدم یکی ببینه فکر کنه ماچم کرده شهرستانه دیگه میرن جار میزنن دختر فلانی و خفت کردن از این ترسیدم زدمش که ولم کنه همین که دستمو ول کرد هول کردم جوب و ندیدم با سر رفتم تو جوب حتی پیشونیمم ورم کرده سوما عزیزم برا بیشتر دخترا این تعرض ها پیش اومده اما به ذهن آدمی مثل تو فیلمه تا برا خودت پیش میاد میفهمی چهارما تو نه منو میشناسی نه من تورو دلیلی نداره بیام برا تو دروغ سر هم کنم پنجما فکر میکنی دروغ گفتم میتونی بری من الان عصابم داغونه از یه لحاظ ترس از اینکه نکنه کسی دیده از لحاظ دیگه روم نمیشه برم بیرون که نکنه جلو در بیاد چون شخصیتی داره چیزی ببینه تا عمر داری مسخرت میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی همیشه بخندی اما عصابم بهم ریختس 

ممنون گلم و  میبخشی فدات شم 😘 

اگه الان در شرایطی هستی که میتونی ذکر بگی ذکر صلوات انسان رو آروم تر میکنه ... میگن وقتی آدم عصبانی میشه.خود عصبانیت از جنس آتش 🔥 و حرارت مغز بالا میره و در عوض جنس صلوات از بهشته و خنکه...صلوات بفرست ان شالله آروم تر بشی. ( اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹)

گلم وضو هم همین خاصیت رو داره... 

ولی اگر فعلا حوصله انجام این کار ها رو نداری پس بیخیال همه ی افکاری که آزارت میدن بشو....

و درمورد یه چیز دیگه فکرت رو مشغول کن. ( برو توی نت درمورد طلا یا چه میدونم لباس یا هرچی که همچین ارومت کنه سرچ کن مطالعه کن و ....)

چرا که توی عصبانیت آدم  درست نمیتونه فکر کنه و درصد خطاهای شناختی اش بسیار بالا می‌ره...و در نتیجه تصمیمات اشتباه بیشتری میگیره... 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
ممنون گلم و  میبخشی فدات شم 😘  اگه الان در شرایطی هستی که میتونی ذکر بگی ذکر صلوات انسان ...

قربونت برم که برام وقت گذاشتی .حالا یه سوال دیگه من گاهی وقت خواب خیلی اذیت میشم قبلا تقریبا هفده هجده سالم که بود یه مشکلی برام پیش اومد که همش تو خودم بودمو گوشه گیر شدم شبا که میخابیدم خفه میشدم چشامو که باز میکردم یه چیزای عجیب تو خواب و بیداری حس میکردم حتی یادم یبار انگار روح از بدنم جدا شد تندی پاشدم تا مدتها جرات خوابیدن نداشتم که مبادا باز روح از تنم بره کلا بمیرم یه مدت طولانی خییلی خوب شدم تا چند ماه پیش تو اتاق خواب بودم مامانم و اینا تو پذیزایی نشسته بودن یهو تو تاریکی دیدم در اتاق باز شد یه آقا بچه هم بغلش بود اومد دم در اتاق خندید جیغغغغ میکشیدم یهو دیدم مامانمه هنوز که هنوزه تو شکم نمیدونم توهم زدم یا چی کلا گذشت تا چند روز پیش تنها بودم صبح همه رفته بودن بیرون روبه پنجره دراز کشیده بودم پنجره باز بود  چشامو بستم تو عالم خواب و بیداری دیدم باز از پنجره اومد خورد تو صورتم انگار یه صدایی شنیدم گفت چه بادی از بیرون میاد..همین رو که شنیدم عین برق بلند شدم ..نمیدونم چمه چند سال بود چیزی حس نمیکردم باز چن وقتیه گاهی برام پیش میاد به دعا و طلسم اعتقادی ندارم اما پیش هزااار نفر رفتم گفتن طلسم شدی بدجور..یه دعایی چیزی نداری بخونم قبل خواب اذیت نشم ..حتی یبارم باز خونه تنها بودم صبح بود باز بین خواب و بیداری بودم صدای خالمو شنیدم گفت فلانی پاشو نماز بخون اصلا حواسم نبود خالم اینجا نیست شهر دیگه زندگی میکنه تو دلم گفتم اینم این وقت صبح حوصله داره دیدم یهو صدای مادرم اومد که اون موقع خونه نبود. خالمو صدا زد گفت ولش کن فلانی نماز چیه!!!اینو که شنیدم از نوک پام تا نوک سرم یخ کرد فورا نشستم سر جام ...کلا خیلی اذیت میشم از این میترسم چیزی تو حالت عادی ببینم سکته کنم کلا خواب و بیداری باشی باز یه جور میشه خودتو قانع کنی ولی بیداری کامل ببینم دیونه میشم هر ذکری بلدی بگو بخونم مذهبی نیستم اما اعتقاد دارم

قربونت برم که برام وقت گذاشتی .حالا یه سوال دیگه من گاهی وقت خواب خیلی اذیت میشم قبلا تقریبا هفده هج ...

چشم عزیزم هر چی میدونم و خودم رعایت میکنمو برات مینویسم : 

_ اولا نترس و یکم خودتو قوی کن ( ذکر یا قَوی رو زیاد بگو... ) 

_ذکر شریف «لا حول و لا قوه الا بالله » دور کننده ی شیاطین و انرژی های منفی ماورایی هست.

سعی کن موقع گفتن ذکر با قوت و قدرت ذکر رو بگی . 

_ اذان بگو. اگه بلد نیستی سعی کن یاد بگیری اذان خیلی خیلی مؤثره. با صدای نسبتا بلند بگو.

_چهار قل مرتب بخون بعد هربار خوندن به سمت خودت فوت کن ( مخصوصا سوره ناس و فلق) .

بسم الله الرحمن الرحیم زیاد و با قدرت بگو. 

راستی اگه حوصله ات شد این کارها رو حتما انجام بده: ( هرکدوم تونستی ): 

_ سعی کن هرگز توی خونه زباله نگه نداری (مخصوصا پد بهداشتی موقع پریودی و سایر نجاسات...) 

_ سعی کن تا قبل از شب توی خونه مقدرای اسفند دود کنی. ( اگر سختته گلاب رو بریز توی آب پاش و خونه تونو معطر کن ... ) 

_از اهل فن شنیدم که میگن توی خونه عود دود نکنننید!! چون انرژی های منفی ماورایی جذب میشن....

_ سعی کنین حتی الامکان مجسمه و عروسک ها رو موقع خواب از بالا سرتون بردارید. ( بذار توی کمد یا جایی که درش بسته باشه)

_ همیشه همراهت  یه قرآن کوچک باشه. خصوصا موقع خواب یا زمانی که شب میرید پارک و کوه و ...

_اگه بتونی نمازت رو کم کم شروع کن . قوت و قدرت روحی ات رو بالاتر می‌بره.  

_از آدمای نا امید و یا عصبانی و اونا که خیلی اهل گناهن فاصله بگیر چرا که این آدمها بخاطر وجود همین صفات،  درگیر مسائل ماورایی هستن گاهی انرژی های منفی ماورایی از راه همنشینی با افرادی که درگیر مسائل ماورایی هستن به خونه زندگی آدم ورود پیدا میکنن....

_ توی خونه کمی سرکه توی کاسه بذار 

_ عصبانیتت رو کنترل کن چرا که عصبانیت سریع ترین راه نفوذ موجودات ماورایی هست.... 

_ آهنگ های رقص آور و گوش دادن به این نوع موزیک ها و یا پخشش توی خونه موجب جذب انرژی های ماورایی هست. خودم اصلا نمیذازم. ( بهم ثابت شده البته دیدی که آدم موقع پخش موسیقی توی کمرش یه حس قر دست میده. این حالت ها و حس ها در اثر ورود ماورایی هست... ) 

_ ترس رو تبدیل به قدرت کن چرا که ترس  یکی از راههای نفوذ و ورود شیاطین هست ‌‌... 

عزیزم با انجام یه درصد ازین کارها ک گفتم  فرشته‌های رحمت الهی وارد خونه تون میشن و مقابل این آزار دهنده ها میایستن و بهت کمک میکنند. 

( البته و صد البته با این نشانه ها ک گفتین احتمال طلسم شدن تون هم هست ...که نیاز به باطل السحر داره 

اون دستور العملش خاص و یکم سخته ) 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
چشم عزیزم هر چی میدونم و خودم رعایت میکنمو برات مینویسم :  _ اولا نترس و یکم خودتو قوی کن ( ذک ...

خیلی ممنونم واقعا از حرفاتون آرامش گرفتم مرسی وقت گذاشتین حتما اینارو انجام میدم🥲

خیلی ممنونم واقعا از حرفاتون آرامش گرفتم مرسی وقت گذاشتین حتما اینارو انجام میدم🥲

زنده باشی گلم😍 . الهی که نگاه ویژه ی خداجانمون نصیب قلب مهربانت باشه 🤲🏻

راستی دیشب چند بار خواستم در مورد آرامش یه ذکری بگم از علامه طباطبایی هی یادم میرفت:

این آیه ی کوتاه رو هر موقع که از لحاظ روحی مضطرب شدی و استرس گرفتی به این شکل بگو: 

دستت بذار روی قلبت و با حالت آرامش( یعنی سعی کن حالت آرامش به خودت بگیری) بعد یه کوچولو مکث کن و بگو:

اَلا بذکرالله تَطْمَئنُّ الْقُلوب . 

تو جوب افتادن هم شد رمان منو بشناسی خیلی میفهمی زود هول میشم این افتادنام عادیه اما جلو کسی نیافتادم ...

عزیزم منم زیاد تعادلم از دست می افتادم بعضی وقتا بد جور دیگه رفتم دکتر گفتن مشکل از گوش داخلی هست دیگه قرص دادن 

بگو بخدا🤯حتما یه دکتر باید برم

نگران نباش شاید هولی و عجله داری من در شرایط کاملا طبیعی بدون عجله یه دفه تعادلمو از دست میدادم بهرحال گوش مرکز ثقل و تعادل بدن هست پیام عصبی یه لحظه دیرتر به مغز برسه هماهنگی از بین میره