چشم عزیزم هر چی میدونم و خودم رعایت میکنمو برات مینویسم :
_ اولا نترس و یکم خودتو قوی کن ( ذکر یا قَوی رو زیاد بگو... )
_ذکر شریف «لا حول و لا قوه الا بالله » دور کننده ی شیاطین و انرژی های منفی ماورایی هست.
سعی کن موقع گفتن ذکر با قوت و قدرت ذکر رو بگی .
_ اذان بگو. اگه بلد نیستی سعی کن یاد بگیری اذان خیلی خیلی مؤثره. با صدای نسبتا بلند بگو.
_چهار قل مرتب بخون بعد هربار خوندن به سمت خودت فوت کن ( مخصوصا سوره ناس و فلق) .
بسم الله الرحمن الرحیم زیاد و با قدرت بگو.
راستی اگه حوصله ات شد این کارها رو حتما انجام بده: ( هرکدوم تونستی ):
_ سعی کن هرگز توی خونه زباله نگه نداری (مخصوصا پد بهداشتی موقع پریودی و سایر نجاسات...)
_ سعی کن تا قبل از شب توی خونه مقدرای اسفند دود کنی. ( اگر سختته گلاب رو بریز توی آب پاش و خونه تونو معطر کن ... )
_از اهل فن شنیدم که میگن توی خونه عود دود نکنننید!! چون انرژی های منفی ماورایی جذب میشن....
_ سعی کنین حتی الامکان مجسمه و عروسک ها رو موقع خواب از بالا سرتون بردارید. ( بذار توی کمد یا جایی که درش بسته باشه)
_ همیشه همراهت یه قرآن کوچک باشه. خصوصا موقع خواب یا زمانی که شب میرید پارک و کوه و ...
_اگه بتونی نمازت رو کم کم شروع کن . قوت و قدرت روحی ات رو بالاتر میبره.
_از آدمای نا امید و یا عصبانی و اونا که خیلی اهل گناهن فاصله بگیر چرا که این آدمها بخاطر وجود همین صفات، درگیر مسائل ماورایی هستن گاهی انرژی های منفی ماورایی از راه همنشینی با افرادی که درگیر مسائل ماورایی هستن به خونه زندگی آدم ورود پیدا میکنن....
_ توی خونه کمی سرکه توی کاسه بذار
_ عصبانیتت رو کنترل کن چرا که عصبانیت سریع ترین راه نفوذ موجودات ماورایی هست....
_ آهنگ های رقص آور و گوش دادن به این نوع موزیک ها و یا پخشش توی خونه موجب جذب انرژی های ماورایی هست. خودم اصلا نمیذازم. ( بهم ثابت شده البته دیدی که آدم موقع پخش موسیقی توی کمرش یه حس قر دست میده. این حالت ها و حس ها در اثر ورود ماورایی هست... )
_ ترس رو تبدیل به قدرت کن چرا که ترس یکی از راههای نفوذ و ورود شیاطین هست ...
عزیزم با انجام یه درصد ازین کارها ک گفتم فرشتههای رحمت الهی وارد خونه تون میشن و مقابل این آزار دهنده ها میایستن و بهت کمک میکنند.
( البته و صد البته با این نشانه ها ک گفتین احتمال طلسم شدن تون هم هست ...که نیاز به باطل السحر داره
اون دستور العملش خاص و یکم سخته )