2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی گردن 😭هر کی اطلاعات داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 31542 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوب شدین

سلام بهترم خداروشکر ،گاهی درد داره ولی بیخیالشم

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
ببخشیید منم این مشکل و دارم خواهشا کسایی که موفق شدن مشکل و حل کنن حتما بیان نظر بده شما مشکلتون حل ...

همونجوره گاهی درد میگیره بیخیال شدم،یه سال دکتر رفتم دارو مصرف کردم ازمایش و سونو دادم فایده ای نداشت

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
همونجوره گاهی درد میگیره بیخیال شدم،یه سال دکتر رفتم دارو مصرف کردم ازمایش و سونو دادم فایده ای نداش ...

سلام عزیزم تو رو خدا هستی جوابم بده 

من نوزادم چهل روز بدنیا اومده و شیر خودم میخوره چند روز پیش یه نخود زیر بغل ام دیدم رفتم دکتر و دکتر سونو نوشت تشخیص شما رو دادند 

قراره پس فردا برم باز سونو کنم 

و ببرم پیش دکتر 

میشه اسم دکترهات بذاری 

من بخاطر زایمان یکماه پیش کلی آزمایش و چکاب دادم اگر چیزی بود نشون میداد؟؟؟؟؟ 

حتی تو بارداری هم رفتم آزمایش های کلی 

سلام عزیزم تو رو خدا هستی جوابم بده من نوزادم چهل روز بدنیا اومده و شیر خودم میخوره چند روز پیش یه ن ...

من دکتر فرید فر رفتم تو بیمارستان فجر،ایشون دکتر خون هستند چندین بار رفتم پیششون ،شما هم نگران نباش خوب میشی

سلام این نظر و مینویسم ایشالله روزی بدرد یکی بخوره پسرم بهمن پارسال گردنش از زیر گوش چپش ورم کرد جوری ک نمیتونست چیزی بخوره و یا حتی تکون بخوره نمیتونست سوار ماشین بشه چون ماشین تکون می‌خورد و پسرم درد داشت پسرم پنج سالش تا اینک دکتر بردیمش و گفتن غدد لنفابیش عفونت کرده و معلوم نیست کی سرما خورده ولی کامل خوب نشده و چرک کرده دو هفته آموکسی کلاو ۶۲۵ گرفت شکر خدا کامل برطرف شد و الانم عالیه مثل همیشه الحمدالله خودتونو اذیت نکنین مثل من ک خودمو روانی کرده بودم اصلا مشکل جدی نیست اینترنت بی صاحاب کارش پاتم زخم شه بگه زبونم لال سرطان

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام این نظر و مینویسم ایشالله روزی بدرد یکی بخوره پسرم بهمن پارسال گردنش از زیر گوش چپش ورم کرد جور ...

سلام خیلی ممنون از نظرتون منم پارسال خودمو کشتم آنقدر دکتر رفتم و درمان نشدم الان بعد یک سال و خورده ای دوباره درد گرفته و باد کرده زیر گوشم و گردنم در امتداد شونم

سلام خیلی ممنون از نظرتون منم پارسال خودمو کشتم آنقدر دکتر رفتم و درمان نشدم الان بعد یک سال و خورده ...

خودت خود سکر قرص آموکسی کلاو دو هفته بخور ایشالله زود خوب شی

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم یه دندون کیست دار کشیدم بعدش دو طرف گردنم متورم شد

سلام عزیزم انشالله که خوب شده باشین

من دیشب یدفع زیر گردنم درد کرد الان بیدار شدم دیدم یمقدار باد کرده 

دست میزنم درد میکنه زدم گوگل غدد لنفانی بود مطالب خوش ایندی ام ننوشته بود ترسیدم 

شما برای درمانش چیکار کردین ممنون میشم پاسخ بدید کمکم کنید

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات
سلام عزیزم انشالله که خوب شده باشینمن دیشب یدفع زیر گردنم درد کرد الان بیدار شدم دیدم یمقدار باد کرد ...

سلام گلم

والا من انواع دکتر و آزمایش دادم و دارو مصرف کردم که هیچ کدوم اثری نداشت و البته بیشتر التهابی میتونه باشه ولی حتما دکتر عفونی برید و سونوگرافی حتما انجام بدید