2777
2789

سلام دوستان ۴ ماهه غدد لنفاوی گردنم متورم شده و هزارتا دکتر رفتم آزمایش دادم مشکلی نداشتم سونو دادم لنف نود متعدد ری اکتیو در دو طرف گردن داشتم،،هر مدل انتی بیوتیکی که بگین با تجویز پزشک استفاده کردم ولی تورمم هنوز هست شاید چند میلی کوچکتر شده ،،،تازگیام غدد لنفاوی زبانم متورم شده که اینم دکتر گفت چیزی نیست بدنت ملتهبه برو زندگیتو بکن،، مگه میشه خسته شدم همش استرس دارم

کسی هست مثل من که با دارو هم ت رمش خوب نشده باشه🤕😭😭😭

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞

سرماخوردی قبلا؟

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش فوق تخصص هماتولوژی هم رفتی؟ سابقه ی بیماری های بدخیم دور از جون تو اطرافیانت نداری؟ آیا دردناکن یا نه و آیا همه ی آزمایش های خونت کاملا نرمال بوده؟ اینکه تهرانی یا نه هم بگو. 

منم چند سال پیش دخترم غدد لنفاوی گردن البته نزدیک به صورتش بزرگ شده بود چند دکتر دیدن سونو دادیم تایید شد که بزرگ شدن ولی تشخیص ندادن واسه چیه 

آخر سر یه دکتر وقتی دید گفت دندونش خراب شده غدد لنفاوی اطرافش متورم شده همین

احتمال داره واسه شمام از دندونت باشه ممکنه یه دندون از داخل درحال خراب شدنه وعلاعم نداره ولی غدد لنفاوی داره باهاش مبازره میکنه

من همین دیروز پسرم رو بردم متخصص خون ۳ ماه گردنش همینطور ه ..سونو هم دادم برای بار دوم ..دکتر خون هم که گفت سیستم دفاعی بدن پسرتون اینطور کاری به کارش نداشته باش ..

انقد ترسیده بوده از گریه واینا حالم بد شد ه بو د از استرس 

نگران تبلش بعضیا لینطور میشن پسر دوستم ۴ ساله همیتطوریه چیزی هم نیست 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
بخاطر حساسیت اینطوری نشدی ؟

نه عزیزم یه دندون کیست دار کشیدم بعدش دو طرف گردنم متورم شد

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
منم چند ماهه تورم داره یکیش اون یکی کمتر ولی دیگه بیخیالش شدم

خسته شدم بعضی موفع ها درد میگیره و متورم تر میشه نگران میشم

پیش فوق تخصص هماتولوژی هم رفتی؟ سابقه ی بیماری های بدخیم دور از جون تو اطرافیانت نداری؟ آیا دردناکن ...

هماتولوژی نرفتم انکولوژی رفتم ،عفونی رفتم غدد رفتم متخصص داخلی رفتم گوش و حلق بینی رفتم آزمایشم تا دلت بخواد انواع اقسام دادم ویروسی نداشتم اولش کم خونی داشتم که اونم رفع شد پدر و مادر بزرگ مادریم با بدخیمی فوت کردن مادربزرگ پدریم هم یهو سر دو ماه فهمیدیم و فوت شد

پیش فوق تخصص هماتولوژی هم رفتی؟ سابقه ی بیماری های بدخیم دور از جون تو اطرافیانت نداری؟ آیا دردناکن ...

اولا خیلی بیشتر دردناک بود الانم هست ولی کمتر