2777
2789
عنوان

بچه هایی که خوابگاه بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 33 پست
یعنی دو سه تا کلاسور زیاده؟ ببخشید زیاد سوال میکنمااا هیچی بلد نیستم کسیم ندارم ازش راهنمایی بگیرم

دو سه تا کلاسور برا چته!!!

یه کلاسور بگیر برای همه ی درسات. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مامانم میگه جامدادی سر کلاس هیشکی نمیبره میترسم ببرم مسخرم کنن 

نه بابا خیلیا دارن کسی مسخره نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس تو خونه ای که همیشه میپوشی...اونجاهم مثل خونین دیگه... لوازم شخصی تو ببر،  ظرف و ظروف و ...

مرسییی عزیزمم❤️ 

چه رفتار های سمیی از ترم اولیا دیدی بگو اونا رو انجام ندم 😅

بپرس ببین اون خوابگاه تشک داره یا نه، چون بعضی خوابگاه ها شنیدم ندارن.

یه پتوی مسافرتیم برای روی تشکت ببر

بپرس ببین اون خوابگاه تشک داره یا نه، چون بعضی خوابگاه ها شنیدم ندارن. یه پتوی مسافرتیم برای روی تش ...

چون ترم اولمون تو پاییزه منم سرماییم گفتم باید گلبافت ببرم

بپرس ببین اون خوابگاه تشک داره یا نه، چون بعضی خوابگاه ها شنیدم ندارن. یه پتوی مسافرتیم برای روی تش ...

اونا که تشک ندارن باید از این پتو لحافیا ببرم دیگه 

مرسییی عزیزمم❤️  چه رفتار های سمیی از ترم اولیا دیدی بگو اونا رو انجام ندم 😅

من دیگه سنی ازم گذشته عزیزم...سالها پیش بودم تو خوابگاه..

بدبین نباش به کسی، سعی کن احترام بقیه رو حفظ کنی و حد و حدود رو رعایت کنی، اعتدال رو رعایت کن در همه چیز، تا بقیه هم حد و حدودشون باهات رعایت کنند، چون اختلاف فرهنگها هست بالاخره، پس احترام بذار ترجیحا تا بقیه هم احترام بذارن، نظم و انضباط و تمیزی و نظافت تو فضای اتاق و خوابگاه رعایت کن، رفتار دوستانه و محترمانه داشته باش، در مسائل شخصیت رازدار باش...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
مرسیییی گلییی خیلی ممنونم کمکم کردی

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی 🙏🏻🌺

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.