2777
2789
عنوان

کار با لیسانس جعلی

229 بازدید | 12 پست

خواهر دوستم تو مدرسه غیر انتفاعی داره پایه سوم درس میده دیپلم داره ازش پرسیدم کی خواهرت دانشگاه رفت او که تو ی شرکت منشی بود گفت ۲۰ میلیون داده ی لیسانس علوم تربیتی استعلام شده خرید بنده خدا ۳ ماه هم منتظر بوده تا مدرکش بیاد

یعنی چی واقعا کسی اورگانی جایی نیس رسیدگی کنه پس فرقش چیه با کسی که درس خونده ۴ سال عمرش تو این راه رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بقیه باید جون بکنن پول بدن و درس بخونن 

حرومه حروم

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

بهتره به خانواده ها بگید 

میلیونی دارن خرج میکنن که مثلا بچه هاشون کیفیت آموزشی داشته باشن!

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

منی که با فوق لیسانس معدل ۱۹ از دولتی بیکارم و در حسرت معلمی!!

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

چقدرم ارزون خریده خدایی اوه ده سال پیش بود یکی لنگ مدرک دیپلم بود دقیق یادم نیست برا چی میخواست قشنگ خودم شاهد بودم ۱۲ میلیون هزینه کرد آخرم مدرکش رو نگرفت طرف کلاه بردار از آب درومد