2821
2789
عنوان

کلاس ملاس

119 بازدید | 14 پست

بچه ها یکی از دوستام که از خانواده سطح پایینی بوده و الان یکم شرایطش خوب شده خیلی کلاس ملاس می‌کنه مثلا بیرون میریم میگه این فروشگاه نمیام بی کلاسه یا اینا بی کلاسن در صورتی که من تو خونواده خوب بزرگ شدم تا حالا نشده اینجوری بگم از همه چیز لذت میبرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما الان کلاس خانوادتون می‌ذاری دیگه☹️

نه عزیزم ولی خب ناراحت میشم اینجوری میگه مثلا رفتیم باهاش سفر بعد تو بازار مرتب می‌گفت وای بو ادویه گرفتم بود دود گرفتم اینجا چیه اصلا نذاشت من خرید کنم و یا نگاه کنم در صورتی که من با دیدن بازار سنتی و قدیمی هم لذت میبرم از دیدن همه جور آدمها لذت میبرم حس میکردم خیلی کلاس میزاره

چه بد  کسانی که وضعیت زندگیشون فرق میکنه حال روحیشون دگرگون میشه  تحمل این تغییرات رو ند ...

فکر میکنم ربطی نداره به تغییرات زندگی طرز فکرشان بیماره که مردم رو به با کلاس و بی کلاس تقسیم میکنن 

نه عزیزم ولی خب ناراحت میشم اینجوری میگه مثلا رفتیم باهاش سفر بعد تو بازار مرتب می‌گفت وای بو ادویه ...

الان اگه یه آدم بود که تو خانواده پولدار بزرگ شده بود شما بهش حق میدادی؟

بهرحال رفتارش که اشتباهه ولی نباید دربارش اینطوری صحبت کنی

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     
قبلا خودش مگه جزوه دسته بی کلاسا نبود ؟ سوال شد برام فقط

والا من که نمی‌دونم بی کلاس و با کلاس کیا هستن فقط می دونم پدرش کارگره و هنوز هم کارگره فقط خودش دارای شغل شده کلا با تقسیم بندی جامعه مخالفم