سلام شبتون بخیر
تو زندگی، هممون تجربه هایی دادیم
یکی از بزرگترین تجربه هایی که دارم اینه که تو زندگی به غیر خدا امید نبندیم، از غیر خدا خوف نداشته باشیم(خوف از خدا یعنی باور به عدل خدا و اینکه حتی غضبش هم از روی دوست داشتن بنده اش هست)
کلا غیر خدا رو نباید کاره ای بدونیم، باور داشته باشیم همه مخلوقات خداییم و فقط اسباب و وسیله ایم و کاره ای نیستیم، همه چیز دست خداست
هر وقت به غیر خدا امید بستم، همین شد که خدا فرموده "به عزت و جلالم سوگند قطع میکنم امید بنده ای رو که به غیر من امید ببنده"
اما هر وقت به خدا امید بستم فقط، همون شد که خدا فرموده "و من یتوکل علی الله فهو حسبه"
را آسمان بازه، خدا و نمایندگانش خانواده آسمانیمون یعنی اهل بیت علیهم السلام، پناهمون هستند
برای رسیدن به سعادت حقیقی، باید به خدا اعتماد کنیم. همیشه و همه جا، تو معنویات و مادیات.
دو تا از اسرار مهم هم بگم بهتون
یکی دعا برای سلامتی و فرج اماممون هست، امام زمان ارواحنا فداه فرمودند "برای فرج من بسیار دعا کنید که فرج شما در آن است"
یعنی گشایش امورات ما تو همین دعا برای فرج اماممون هست
بعدیش شهدا هستند، شهدا عزیز دردانه های خدا و اهل بیت(ع) هستند که اگر واسطه قرارشون بدیم و باهاشون رفیق بشیم، همه جوره سود کردیم و همه جوره هوامون رو خواهند داشت. هر جا اسم شهدا بیاد خدا و اهل بیت(ع) نظر ویژه دارند به اونجا
ان شاالله عافیت دو دنیا نصیب همتون بشه و خواهر کوچیکتون رو هم دعا کنید🌷