2777
2789
عنوان

خانومای متخصص مو بیایدلطفا

329 بازدید | 7 پست

خانوما موهامو دکلره کردم میخوام احیا و صاف شه چ روشی باید انتخاب کنم کراتین روسی ؟پروتیین تراپی؟یچیزی که ماندگاریش بالا باشه.ی ارایشگاه گفت کراتین روسی میکنه خیلی هم هزینش بالاس ولی گفت دو سال ماندگاری داره نمیدونم راست میگه یا نه

کراتین روسیو نمیدونم خودم کراتین کارم و کراتین معمولی الان موهای خودم مونده چند سال و فقط ریشه ترمیم میکنم، دکلره هم داشتم خوب بود ولی 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

تجربه شخصی خودم و هزاران نفری ک دیدم اینکارو‌ انجام دادن رو میگم اگه میخوای موهات آسیب ببینه ریزش بگیره و نابود بشه برو سمت اینکارا حالا اسمش هرچی میخواد باشه کراتین پروتیین احیا و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراتین روسیو نمیدونم خودم کراتین کارم و کراتین معمولی الان موهای خودم مونده چند سال و فقط ریشه ترمیم ...

من کراتین معمولی قبلن کردم ماندگاریش س ماه یا ۴ بود بعدش بهتر میشد از قبلش ولی کم

من کراتین معمولی قبلن کردم ماندگاریش س ماه یا ۴ بود بعدش بهتر میشد از قبلش ولی کم

موادش حتما خوب نبوده یا رعایت خوب نبوده، خودم الان یه ساله رو موهام هست و مثل روز اولشه 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
بنظرتون نانو بوتاکس خوبه یا کراتین بوتاکس

فرقی نداره تو هرکاری انجام بدی 50 درصدش دست خودته که ازش مراقبت کنی