2777
2789
عنوان

بالا بردن سیستم ایمینی بدن

91 بازدید | 9 پست

سلام بیان هرکی تجربه داره خدا خیرش بده بگه

چکار کنم سیستم ایمینی بدنم بالا بره همش زود به زود

سرما میخورم دیگه خسته شدم ازبس دارو خوردم

امپول زدم توروخدا بگید چکار کنم چطور بعضی ها اصلا

مریض نمیشن

خدایا شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم متاسفانه سیستم بدنم خیلی ضعیف بخاطرهمینم چندین ساله دهنم افت میزنه یه دکتری رفتم بهم قرص نیزوپرد ۵ داد برای ۳ ماه خوردم افتم تا دوسال خوب بود بعدش دوباره زد .ولی این قرص برای تقویت سیستم بدن فوق العادس -توگوگل راجبش سرچ کن عالیه 

منم مثل شما بودم باشگاه هم میرفتم زود به زود سرما میخوردم رفتم دکتر تغذیه گفتند بعد ورزش باید لباس خشک تنم باشه.بعد حموم سرم کاملا خشک باشه و حداقل دوساعت بعد حموم بیرون نرم علی الخصوص تو زمستون.و اینکه هر روز صبح ناشتا تو یک لیوان آب ولرم یا چای ولرم(نه داغ) یک قاشق مربا خوری عسل و نصف قاشق چای خوری زنجبیل بهمراه چند قطره لیموترش استفاده کنم

و یه مولتی ویتامینم نوشتن اسمش یادم نیس

الان دیگه شکر خدا سالی یکبار هم سرما نمیخورم

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
منم مثل شما بودم باشگاه هم میرفتم زود به زود سرما میخوردم رفتم دکتر تغذیه گفتند بعد ورزش باید لباس خ ...

من که عزیزم حمام میرم موهام خشک میکنم بعدم اون روز اصلا

بیرون نمیرم ولی بازم خدانکنه عروسی برم هیچکی مریض نمیشه

ولی من میام تا یه هفته مریضم 

خدایا شکر

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12