2777
2789
عنوان

یک روز از موعدم گزشته

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 27 پست
قربونت برم مهربون  من این ماه کلی امید داشتم اخه

ناامید نمیشی مطمئن باش من این ماه راهی مشهدم ب نذری ک کردم باید اداش کنم حتما نایب الزیاره شما عزیز هستم❤❤

خدایا شکرت🙏🏽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناامید نمیشی مطمئن باش من این ماه راهی مشهدم ب نذری ک کردم باید اداش کنم حتما نایب الزیاره شما عزیز ...

مرسی  

خواهش میکنم منم دعا کن 

خودمم نذر کردم برم حرم راهم دوره ولی باردار بشم میرم 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
چند هفته ای شما حس کردم با من هسین؟! تاپیک دورهمی منظورم بود

من ۱۷هفته وچهارروز,نه تو نیستم،اگه شماهستین منم تگ‌کنید

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
مرسی   خواهش میکنم منم دعا کن  خودمم نذر کردم برم حرم راهم دوره ولی باردار بشم میرم  ...

از آقا بخواه ک بخدا ناامید بر نمیگردونه من یه پسر دارم طی س سال نازایی.  بدبختی باردار شدم اونم بدون دارو و رفتم زیارت اقا دومی هم همینطور دومی هم پسره 😭❤

خدایا شکرت🙏🏽

برامنم دعا کن قراره اگه بارداربودم پسربوداسمش بزارم امیررضا

حتما نایب الزیاره شما عزیز دلم هستم ❤❤❤😭انشالله  نینی پسر باشه و شما نذرتونو ادا کنین 

خدایا شکرت🙏🏽

من ۱۷هفته وچهارروز,نه تو نیستم،اگه شماهستین منم تگ‌کنید

ممن امروز 17هفته و دو روز بودم رفتم انومالی  دکترم فرستاده بود 😅😅نه گلم منم نیستم اگ بودی جایی تگم کن منمشمارو تگ میکنم 

خدایا شکرت🙏🏽

ممن امروز 17هفته و دو روز بودم رفتم انومالی  دکترم فرستاده بود 😅😅نه گلم منم نیستم اگ بودی جای ...

اهامن ۱۸هفته نوبت دارم،باشه گلم❤️خوشحال شدم از اشناییت

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
از آقا بخواه ک بخدا ناامید بر نمیگردونه من یه پسر دارم طی س سال نازایی.  بدبختی باردار شدم اونم ...

عزیزم  خیلی وقته صداش میکنم جوابم نمیده 

تو از طرف من ازش بخواه 

شاید ب دعای تو این ماه شد 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله