dokhtarbakhtiari1125 مدیر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 539 عنوان یک روز از موعدم گزشته | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 27 پست بچه ها تخمدونام دارن میترکن از درد کمر دردم دارم وقتی دراز میکشم خوب میشم دارم پریود میشم یعنی؟خدایا انتظار سخته کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله 1402/07/17 | 17:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بررررفکیییییی عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 94 سخته انتظار مخصوصا مایی ک نمیدونیم دردمون واسه چیه دقیقا
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 قربونت برم مهربون من این ماه کلی امید داشتم اخه ناامید نمیشی مطمئن باش من این ماه راهی مشهدم ب نذری ک کردم باید اداش کنم حتما نایب الزیاره شما عزیز هستم❤❤ خدایا شکرت🙏🏽
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 سلام گلم نه هنوز،جان؟ چند هفته ای شما حس کردم با من هسین؟! تاپیک دورهمی منظورم بود خدایا شکرت🙏🏽
dokhtarbakhtiari1125 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 539 ناامید نمیشی مطمئن باش من این ماه راهی مشهدم ب نذری ک کردم باید اداش کنم حتما نایب الزیاره شما عزیز ... مرسی خواهش میکنم منم دعا کن خودمم نذر کردم برم حرم راهم دوره ولی باردار بشم میرم کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 چند هفته ای شما حس کردم با من هسین؟! تاپیک دورهمی منظورم بود من ۱۷هفته وچهارروز,نه تو نیستم،اگه شماهستین منم تگکنید خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
بررررفکیییییی عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 94 ناامید نمیشی مطمئن باش من این ماه راهی مشهدم ب نذری ک کردم باید اداش کنم حتما نایب الزیاره شما عزیز ... برامنم دعا کن قراره اگه بارداربودم پسربوداسمش بزارم امیررضا
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 مرسی خواهش میکنم منم دعا کن خودمم نذر کردم برم حرم راهم دوره ولی باردار بشم میرم ... از آقا بخواه ک بخدا ناامید بر نمیگردونه من یه پسر دارم طی س سال نازایی. بدبختی باردار شدم اونم بدون دارو و رفتم زیارت اقا دومی هم همینطور دومی هم پسره 😭❤ خدایا شکرت🙏🏽
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 برامنم دعا کن قراره اگه بارداربودم پسربوداسمش بزارم امیررضا حتما نایب الزیاره شما عزیز دلم هستم ❤❤❤😭انشالله نینی پسر باشه و شما نذرتونو ادا کنین خدایا شکرت🙏🏽
بررررفکیییییی عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 94 حتما نایب الزیاره شما عزیز دلم هستم ❤❤❤😭انشالله نینی پسر باشه و شما نذرتونو ادا کنین ایشالاممنونم عزیزم🥰
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 من ۱۷هفته وچهارروز,نه تو نیستم،اگه شماهستین منم تگکنید ممن امروز 17هفته و دو روز بودم رفتم انومالی دکترم فرستاده بود 😅😅نه گلم منم نیستم اگ بودی جایی تگم کن منمشمارو تگ میکنم خدایا شکرت🙏🏽
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 ممن امروز 17هفته و دو روز بودم رفتم انومالی دکترم فرستاده بود 😅😅نه گلم منم نیستم اگ بودی جای ... اهامن ۱۸هفته نوبت دارم،باشه گلم❤️خوشحال شدم از اشناییت خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
dokhtarbakhtiari1125 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 539 از آقا بخواه ک بخدا ناامید بر نمیگردونه من یه پسر دارم طی س سال نازایی. بدبختی باردار شدم اونم ... عزیزم خیلی وقته صداش میکنم جوابم نمیده تو از طرف من ازش بخواه شاید ب دعای تو این ماه شد کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 عزیزم خیلی وقته صداش میکنم جوابم نمیده تو از طرف من ازش بخواه شاید ب دعای تو این ... جواب میده عزیزم صبور باش❤ خدایا شکرت🙏🏽