2777
2789
عنوان

بهش زنگ زدم میگه ؟؟؟

174 بازدید | 16 پست

دوستان من باکسی هستم که مثلا قصدش ازدواجه بعد الان زنگش زدم میگم سلام خوبی میگه ممنونم سلامت باشی بعد من گفتم چه خبرا گفت سلامتی گفتم اها گفت بله بعد گفتم باشه زنگ زدم حالتو بپرسم بعد گفت باشه من بیمارستانم مامانم اوردم بیمارستان گفتم باشه خدافظ بعد اونم گفت قربونت خدافظ 

تو چت خیلی باهم خوبه بیشتر وقتا زنگش میزنم باهم اینجوری حرف میزنه 

شما باشین چه حالی دارین ؟

توروخدا اینو بهم بگین بعدا بهش پیام بدم برگشتی از بیمارستان حال مامانت بهتر شد مثلا نیم ساعت دیگه بهش پیام بدم 

یا این که نه بزارم آخرشب که باهم چت کردیم بهش بگم مامانت بهتر شد 

از رابطمون هیچکس در جریان نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چون حالا گفته قصدش ازدواجه انقد بهش پیام و زنگ نزن و اینکه بهش بگو چرا تلفنی اینطوری حرف میزنی ...

به نظرت نیم ساعت دیگه بهش پیام ندم که برگشتی از بیمارستان حال مادرت بهتر شد یانه ؟

از کجا مطمئنی قراره ازدواج کنه حداقل باید به خانوادش میگفت دربارت

قسم میخوره حتی خواستگار برام میاد میگه رد کن من میام 

تا حالا هیچ رابطه ای هم ازم نخواسته حتی دست همووهم نگرفتیم

چقد اویزونی بجای اینکه اون پیگیر تو بشه تو رفتی سراغش پیش مادرشم باشه مثل ادم جوابت میداد نه سرد بعدشم مرد که داخل نمیذارند بمون میتونست بگه پنج دقیقه بعد خودم میزنگم بنظرم اصلا پیام نده حتی یک ساعت بعد