2777
2789

سلام توروخدا اگر اطلاعات راجب این موضوع دارید بگیددارم دق میکنم پسرم 4سالشه دوسه چندروز پیش ویروس گرفت تب داشت که نذاشتم از39 بالابره تبش که خوب شدالان هروقت میخوابه از اول تا آخر خوابش دستو پاهاش میپره وقت دکترگرفتم ببرم ولی تااونموقع دق میکنم کسی بچش اینطوری شده؟

قنادخونگی🍰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه عزیزم؛ پسرم ۶ سالش بود تو خواب تشنج کرد یعنی مردم ها. ولی با رعایت دادن گرمیجات بهش دیگه این ...

خداروشکرعزیزم خداپسرتو برات نگه داره تب داشت یابدون تب بود؟

قنادخونگی🍰

خداروشکرعزیزم خداپسرتو برات نگه داره تب داشت یابدون تب بود؟

سلام عزیزم نمی‌خوام نگرانت کنم ولی پسر من با واکسن دو ماهگی که همراه تب بوددچار پرش دست شد که دکتر مغز و اعصاب به من گفت تشنج بوده نوار مغز پسرم سالم بود و خدا روشکر آسیبی به مغز نرسیده بود الان دقیقا یکساله داروی ضد تشنج میخوره هنوز بعد از یکسال نمیتونم اون شب رو فراموش کنم و میترسم که دوباره با قطع دارو تکرار بشه میشه

سلام عزیزم نمی‌خوام نگرانت کنم ولی پسر من با واکسن دو ماهگی که همراه تب بوددچار پرش دست شد که دکتر م ...

انشاالله که خداشفاشوبده پرش های پسرتون توی خواب بودیابیداری؟

قنادخونگی🍰

خانومی شما هنوز بچتون پرس دست و پا داره ؟؟ دخترمنم میپره دست و پاش انگشتش ت خواب

سلام نه خداروشکرخوب شد

سردیجات روحذف کردم یمدت گرمی زیادبهش دادم فعلاکه تکرارنشده

قنادخونگی🍰