2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حکمت رضوی من بودم البته 12 سال پیش فارغ‌التحصیل شدم🥺چی قبول شدی؟ 

روانشناسی 

بنظرت خوبه؟ و اینکه یک سوال سلف غذاخوری داری 🤦‍♀️😂

چون امروز رفتم دیدم دانشگاه رو 

عه چی میخونی ؟ 

متاسفانه قبول نشدم ، حتی حکمت رضویه هم زدم روانشناسی اما نیاوردم رتبم۸۰۰۰ بود🚶🏻‍♀️💔

دیگ یا مجبورم وایستم تا دی برای دانشگاه امام رضا ثبت نام کنم 

یا برم ازاد اسلامی 

فعلا موندم چیکنم

متاسفانه قبول نشدم ، حتی حکمت رضویه هم زدم روانشناسی اما نیاوردم رتبم۸۰۰۰ بود🚶🏻‍♀️💔 دیگ یا مجبور ...

ن باباااا😐😳

دوست من با ۱۸ هزار ادبیات دانشگاه خیام قبول شده 😐

کنکور نمیدی دوباره؟ پشت کنکوری بودی یا ن ؟ 

ن باباااا😐😳 دوست من با ۱۸ هزار ادبیات دانشگاه خیام قبول شده 😐 کنکور نمیدی دوباره؟ پشت کنکوری بو ...

بخدا😔تو چند شد رتبت؟ 

خیام نزدم اما امام رضا و حکمت و مطهری رو زدم .هیچکدوم نیاوردم😔

پشت کنکوری نبودم ، اما دوباره هم کنکور نمیدم با این ‌ترفندای سازمان سنجش

بخدا😔تو چند شد رتبت؟  خیام نزدم اما امام رضا و حکمت و مطهری رو زدم .هیچکدوم نیاوردم😔 پشت کن ...

بگردم حالتو میفهمم 

۷۰۰۰ شدم من امام رضا رو زدم نیاوردم 

واقعا ۱۴۰۲ کنکوریاش گناه داشتن اعتراص زدی؟ 

ازاد ثبت نام کن 

چی دوست داشتی بری ؟

بگردم حالتو میفهمم  ۷۰۰۰ شدم من امام رضا رو زدم نیاوردم  واقعا ۱۴۰۲ کنکوریاش گناه داشتن ...

اعتراض زدم اگ جواب بده 🚶🏻‍♀️ ک‌ اونم معلوم نیست 

فعلا میخوام منتظر بمونم تا دانشگاه امام رضا تکمیل ظرفیت بزنه سایتشو دی ماه باز کنه انتخاب رشته کنم با سوابق اونم نشد دیگ از بهمن میرم ازاد 

روانشناسی ‌دوست داشتم یا حسابداری 

اعتراض زدم اگ جواب بده 🚶🏻‍♀️ ک‌ اونم معلوم نیست  فعلا میخوام منتظر بمونم تا دانشگاه امام رضا ...

میری غصه نخور تو تقصیری نداشتی بی عدالتی فریاد میزنه وگرنه یکی با ۱۸ هزار قبول نمیشه یکی با ۸۰۰۰ هیچی 

من میخوام دوباره کنکور بدم 

روانشناسی  بنظرت خوبه؟ و اینکه یک سوال سلف غذاخوری داری 🤦‍♀️😂 چون امروز رفتم دیدم دانشگاه ر ...

منم روانشناسی خوندم 

زمان ما دانشگاه اونجا نبود تو وکیل آباد بود

یه سلف کوچولو داشت

الان فکر کنم تو اندیشه هست درسته؟ 

زمان ما بیشتر اساتید از دانشگاه فردوسی میومدن چون هیئت مدیره همشون اساتيد فردوسی بودن

مثل دکتر قنبری طالبیان شریف عبدخدایی