2777
2789
عنوان

بچم کلاس اوله با دوتا دست مینویسه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عادیه عمم اینجوره 

ولی بگم دنبال تایید هوشش نباش فقط چون دو دست کار میکنه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

خوبه که

منم یه همکلاسی داشتم با دوتا دستش بافتنی می بافت وقتی به ته میل می رسید میلو دست به دست نمی کرد همون مسیرو بر می گشت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

خواهر منم اینشکلی بود

اشتباه کردم من نوجوون بودم مدادو دادم دست راستش

چون با جفت دست مینوشت

حالا بد خط شده😐

حالا بذار راحت باشه

چقدر خوب ک با جفت دست مینویسه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

منم یکی از دوستام با دو دستش مینوشت ولی ربطی به هوش نداره چون دوستم هوشش عادی بود 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

بله نرماله و شاید حتی بسیار عالی

برو iqوeqبسنج خیلی باهوشه

من میتونم با هردو دست غذا بخورم و کارام بکنم میتونمم بنویسم ولی تمرین نکردم خیلی واضح و خوانا نیست نوشتنم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐