2777
2789
میشه بگی چرا ؟؟چرا همیشه زنها باید تو سری خور بمونن مگه اون خونه چی داره که این بچسبه بهش اگه از لحا ...

در صورتی که قصد جدایی دارین باید برید قهر خونه ی پدر . 

و این ربطی به تو سری خور بودن نداره. 

اون خونه از خانم هم هست. 

از لحاظ قانونی هیچکس نمیتونه زن رو از خونه اش بیرون کنه. 

این نظر من تنها نیست ، روانشناس، زوج درمان، تراپیست رابطه عاطفی همه اینو میگن. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
در صورتی که قصد جدایی دارین باید برید قهر خونه ی پدر .  و این ربطی به تو سری خور بودن نداره.&n ...

قانونش رو که میدونم دوست عزیز به هر حال از اون خونه دلش گرفته زده شده یا هر چی ولی اینکه بچه ها میگن مثلا چون رفتی دیگه نمیاد دنبالت دیگه کار سخت شده وواین حرفها رو قبول ندارم خونه سر جاشه فوقش اون آقا تقاضای تمکین میکنه ایشونم برمیگرده ولی ایشون هدفش اینه با رفتنش شوهرش متنبه بشه که امیدوارم این اتفاق بیفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانونش رو که میدونم دوست عزیز به هر حال از اون خونه دلش گرفته زده شده یا هر چی ولی اینکه بچه ها میگن ...

با نظر شما مخالف هستم اما برام محترمه. 

نمیشه تا تقی به توقی میخوره خانم بره قهر همه باخبر بشن شوهرش هم انسانه لجبازی میکنه نمیشه همش تو راه منت کشی از خانم باشه!

چه بسا مثل این خانم باید چشم به راه اومدن همسرش باشه . 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
با نظر شما مخالف هستم اما برام محترمه.  نمیشه تا تقی به توقی میخوره خانم بره قهر همه باخبر بشن ...

بله من با این موافقم البته قبل تر نوشته بودم فرض رو بر این بگیریم این خانوم کاملا محق هستن و شوهر و مادر اذیتش کردن ممنونم 🙏

بله من با این موافقم البته قبل تر نوشته بودم فرض رو بر این بگیریم این خانوم کاملا محق هستن و شوهر و ...

💙

استارتر جان خب همون پیامش ک جویای حال دخترت شده بود و جواب میدادی شاید سر حرف باز میشد و به یه جایی ...

آخه فقط نوشته بود دخترم رو بیار

یعنی چی بیار

خودش میومد

آخه فقط نوشته بود دخترم رو بیار یعنی چی بیار خودش میومد

چی بگم والا این مردها واقعا عجیب و بیمعرفت و بی منطق هستند، امیدوارم گره از مشکلاتت باز بشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدا هر دوتون رو شفا بده ب حق پنج تن نگران نباش گلم... بعدش نخواستم باعث ناراحتیت بشم شرمنده اگه نار ...

مرسی عزیزم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
اون اصلا حاضر نیس به خاطر دخترم پیامک‌ی بده یعنی خانواده اش نمیزارن

چرا میندازی گردن خانوادش مگه خانوادش همیشه کنارشن .اگه مردی بخوادت همه کار کنی ازت دس نمیکشه خودت رو گول نزن 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
چرا میندازی گردن خانوادش مگه خانوادش همیشه کنارشن .اگه مردی بخوادت همه کار کنی ازت دس نمیکشه خودت رو ...

دوست عزیز

با توجه به شناختی که از شوهرم دارم این حرفو زدم

بد ببینم شوهرت بیاد دنبالت

کار خوبی کردی رفتی قهر یعنی ک چی اموالش ب نام برادرش زده خدایی منم بودم خون شوهرمو میریختم  ولی کار اشتباهی کردی جواب پسامش ندادی باید میگفتی خودت بیا ببینش پسرمم بیار من ببینم  ب نظرم ب یه اشنا بگو زنگش بزنه باهاش حرف بزنین 

قهر کار آدمهای ضعیف  هستش ومعمولا اگر مردی هم بخواد بیاد دنبل همسرش همه خانواد هاش می‌یزن سرش که چی وچرا ویا غرور خودش اجازه نمیده وهمین دوری های بیشتر باعث فاصله های بیشتر ودخالت والدین ومنجر به جدایی میشه لطفا به خاطر بچه هاتون نسبت به هم گذشت کنید

خواهر من خیلی با همسرش داستان داشت تا طلاقم رفت خانوادش خیلیییی تاثیر داشتن یه خانومی براش معجزه کرد اسمش یلداس ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷ گوش شیطون کر شوهرش زیرو رو شده ایشالله گره از زندگی همه باز بشه