الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
بروووو پول واسه خرج کردنه بعدا کار میکنی پول باباتو برمیگردونی
یک عدد دختر انقلابی:) چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه» چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙 شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡ #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم. تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵