2777
2789

ماحدودا ۳ ساله باهمیم خیلی همو دوست داریم هی قهرکردیم کات کردیم ولی بازبدون هم نتونستیم 

اون یکم زندگیش سخت ترازمنه خیلی باید کارکنه ب همه چی برسه و اصولا زمانم میبره و غروب ازسرکارمیاد بهم زنگ میزنه بعدش شام میخوره میخوابه ولی من دوس دارم بیداربمونه حرف بزنه چون روزم سرکاره واسه همین خیلی غرغر میکنم که بهم اهمیت نمیده و اونم بهم میگه که من بداخلاقم 😐 اون خوش اخلاقه متعهده واقعا دوسم داره ولی خب سراین موضوع فکرکنم خیلی ناراحته ازم

سراین موضوع قهرکردیم الان نمیدونم چکارکنم اشتی کنم یا تموم بشه ک تموم شدنش دیونم میکنه🤦‍♀️

حق باکیه؟

3سال بلاتکلیفی ؟؟؟؟؟؟

به شوهر تبدیلش کن راحت‌تری حداقل از سرکار میاد خونه پیشته تا صبح که بخواد بره سرکار 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

حق با جفتتون

تو دوسش داری دلت می‌خواد باش حرف بزنی

اونم خب خسته میشه

ولی به هر حال اگ دوس داشتنت عمیقه که برا آینده میخوایش بمون کنارش ولی اگ ابن جوری نیست از الان بذاریش کنار بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با جفتتون تو دوسش داری دلت می‌خواد باش حرف بزنی اونم خب خسته میشه ولی به هر حال اگ دوس داشتنت ...

زنگ میزنه غروب میگه چون شبا میخوابم حرف نمیزنیم

خیلی دوسش دارم ولی ازاین شرایطم خسته شدم 

زنگ میزنه غروب میگه چون شبا میخوابم حرف نمیزنیم خیلی دوسش دارم ولی ازاین شرایطم خسته شدم 

حالا که خیلی دوسش داری کوتاه بیا از دستش نده

اونم دوست داشتنش واقعیه ؟

عزیزم شرایط ازدواجو نداره 

براش خیلی سخت نگیر لااقل خانواده ها بدونن و بیان خواستگاری و حداقل عقد رسمی باشین و بعد عقد بمونید

اینجوری عزت خودتو خونوادت حفظ هست خانواده ش هم هوای شما رو دارن......

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
براش خیلی سخت نگیر لااقل خانواده ها بدونن و بیان خواستگاری و حداقل عقد رسمی باشین و بعد عقد بمونید ...

اون پدر نداره و بایدخودش تلاش کنه چون کسی پشتش نیست 

فعلا مشکل سربازیشم هست🤦‍♀️