2777
2789

من عاشق پزشکیم ... کم کاری کردم تو دبیرستان و سال اخرم همش افسرده و بی حال بودم به خاطر کم کاریم . امسال موندم پشت کنکور وتازه از مهر شروع کردم اما یه چی سط درس خوندنم بهم میگه نمیشه ... نمیرسی ... دیر شده .. و من خیلی خیلی احساس بدی بهم دست میده . همش سعی میکنم بی توجهی کنم ولی باز دوباره یه چی درونم ازین حرفا میزنه . نمیدونم چیکار کنم  من اگر پزشک نشم مطمینم تا اخر عمرم حسرت به دل میمونم از بچگیم عاشق این رشته بودم و عاشق بیمارستان    نمیددونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی تو چند سال پیش منی  اون زمزمه شیطونه ... بهش گوش نده وقتی موفق بشی لال میشه ... وقتی نتایج ...

ای کاش لال بشه واقعا چون خیلی خسته شدم . کله صبح پر از انگیزم یهو یه همچین چیزی واقعا میزنه لهم میکنه  

سلام 

حس درونت غلط میکنه 

اگر واقعا عاشق پزشکی هستی عاشق به کی میگن

ببین فرض کن تشنه هستی ادم شتنه که داره از تشنگی میمیره به کسی نمیگه برام اب بیار بلکه شده سینه خیز میره خودش اب پیدا میکنه استفاده میکنه به این ادممیگن این ادم عاشق زنده موندنه

حالا اگر عاشقی باید اینجوری بری سمت عشقت پزشکی

اما اگر صرفا دنبال توجهی دنبال چشم م چشمی دنبال اینکه بگن خانم دکتر یا برا پولش یا کلاسش  میخوای پزشک شی 

این  خیلی سخت میکنه تهشم ممکنه وسط راه ول کنی چرا؟

چون پزشکی یک رشته فرسایشی هست یعنی چی  برای تخصص باید 12 و بعضا 14 سال بخونی ایا تحمل داری این 14 سال 12 سال درس بخوی بکوب ؟

یا کمترینش هشت سال برای عمومی

این مدت حقوق نمیگیری بگیری هم  اصلا به چشم نمیاد

میبینی دکترایی که پولدار هستن و برا خودشون درامد چند صدمیلیونی میزنن ونوبت عمل و ویزیت ندارن اکثرا سن بالای 40 و 50 دارن یعنی نتیجه این شغل اونم اگر دکتر خوبی باشی خودشو در حدودا 14 سال بعد از شروع تحصیلش نشون میده.

حالا ببین ارزششو داره بسم الله بخون و درونت اون حس بی خود میکنه میگه.

ولی اینم بدون شاید تو استعدادت تو یه چیز دیگست شاید روانشناسی شاید هنرمند خوبی هستی شاید اشپز خوبی هستی یا گرافیست و حسابدار تاپی هستی ولی خودت خبر نداری.

بورو دنبال علاقت  استعدادت نه دنبال چشم هم چشمی 

سلام  حس درونت غلط میکنه  اگر واقعا عاشق پزشکی هستی عاشق به کی میگن ببین فرض کن تشنه هس ...

سلاام کاملا مواقم اره من تو روان شناسی هم خوب میشم ... اینو چند ت اروانشناس خوب بهم گفتننننن  اما اما من عاشق پزشکسم . از بچگیم تو بیمارستان بودم به خاطر کار مادرم که تو بیمارستان هستن فکر کنم دلیلش همینه