2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تومدرسه هایه کتاب هم بود این چیزهارااموزش میداد. روش حریف بودن

حریف چی بودن دقیقا

بدجنس بودن همچین ویژگی خوبی نیست که تو مدارس آموزشش بدن اگه منظورت دفاع از حق خود فرده بله مدرسه که البته از این چیزا دوره منی که نزدیک ۱۰ سال تو این سیستم درس خوندم کم پیش اومده این چیزا رو بهمون یاد بدن البته فرد همه یادگیریش تو مدرسه نیست خونه و خانواده و اجتماع و...هم هست

و خودتونم میتونید برید دنبال یاد گرفتنش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

معمولا اونایی ک از بچگی تو خونواده های همه فن حریف بزرگ میشن و از همون بچگی همه جور سختی رو میبینن تو بزرگسالی پخته میشن و ب قول شما حریییییف اونایی هم ک از بچگی تو پر قو بزرگ میشن و پدرومادر نمیزارن با سختیای دنیا آشنا بشن ساده و شوت و بی سیاست میشن

یه هویت اجتماعی هست تو دبیرستان که با مطالعه این کتاب میتونی به تنهایی یه لشکرو حریف بشی 😂

که البته بچه‌ها صرفا میخونن واسه نمره و معمولا بعدا کسی خیلی چیزی ازش یادش نیست فکر میکنم اینطوره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
معمولا اونایی ک از بچگی تو خونواده های همه فن حریف بزرگ میشن و از همون بچگی همه جور سختی رو میبینن ت ...

من تویه خانواده ای بزرگ شدم که همیشه پراز سختی بوده ولی الان به شدت آروم وبی سیاست هستم. خیلی ناراحتم

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
تا سال قبل اینجوری بود ولی از وقتی که امتحانات نهایی شده باید خوند 

خب میخونن برای نمره فقط چندماه بعد نهایی برو ازشون بپرس ببین چند درصد کتابو یادشونه؟ از چند درصدش تو زندگی استفاده میکنن (بجز مسائل تحصیل)

البته اونایی که واسه کنکور میخونن مجبورن هی مرور کنن