2777
2789
عنوان

عربالگری اول باریسک بالا۱ب۸

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 24 پست
ببين ازمايشت رو بايد جايي ميدادي كه معمولا باردارا ميرن  از ازمايشگاه سلفري هم بپرس ببين ازماي ...

آزمایشه عربالگری رو میگید.نمیدونم گفتم یقین همه جا یجوره.رفتم تو بیمارستان

نه فقط سلفری دادم

نگران نباش بخدا الکیه . دوتا از دوستام دقیقا قطر ان تی زیاد بود طفلیا گریه ... بعد یکیش ازمایش داد مشخص شد سالمه . اون یکسم طفلی تا بچش له دنیا اومد به هیشکی نگفته بود و خیلی ناراحت بود وقتی بچش بدنیا اومد سالم سالم بود . درحدی که خداشاهده تا عمر دارم بچه به باهوشی بچه ی اون ندیدم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش بخدا الکیه . دوتا از دوستام دقیقا قطر ان تی زیاد بود طفلیا گریه ... بعد یکیش ازمایش داد م ...

ممنون.منم سعی میکنم استرس بخودم ندم ولی بالاخره خیلی نگرانم.ب سختی باردارشدم واین چندماه سختی کشیدم

اره عزيزم غربالگري رو ميگم چون بخشيش بر اساس جامعه اماري هست اين ريسك ها

بله فکر کنم اون بیمارستان زیادکسی نمیرفت وهمیشه خلوته ک میرم.پس شایدبراهمینه ریسکم بالارفته ۱ب۸؟؟؟؟شایدباردارهم زیادنمیره

پس یعنی براساس تعداد باردارایی ک همون بیمارستان رفتندسنجیده میشه؟؟؟؟؟

ببين عزيزم خيلي پيچيدس بايد ببيني از چه. جامعه اماري استفاده كرده 

مثلا ميدونم خيلي جاها ميان از جامعه اماري نيلو استفاده ميكنن 

بايد ببينين چه جوري بوده ولي به هرحال شما با اين ريسك حتما بايد تست تشخيصي بدي بلكه امينيوسنتز