2777
2789

ولی الان حس جارو زدنم اومده.... دیروز رو کلا افتاده بودم... ویروس گرفته بودم از بدن درد میپیگیدم به خودم... سرشب رفتم کلی امپول تو سرم زدم... ساعتای ده خوابیدم دوازده و نیم پاشدم دیگه خوابم نبرده.... الان رفتم یه چای ریختم خوردم... یکم غذا خوردم... خونه نامرتبه... میگم من که خوابم نمیبره. کاش لااقل میشد جمع کنم جارو بزنم.... حیف بچه ها خوابن فردا مدرسه دارن نمیشه.... 

کلا کار خونه کردن، نصفه سب خیلی میچسبه... در سکوت و ارامش... بدون برو بیای بچه ها..... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آمپوله یه چیزی به جز آمپول بوده 😄

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

یبار خونه تکونی اساسی داشتم... بچه هام خونه پدرشوهرم خواب بودن.. شوهرمم شبکار بود.. خوابم نمیبرد... اومدم خونه.اهنگ گذاشتم شلنگ رو گرفتم بالا تا پایین اشپزخونه رو سابیدم... ای کیف داد....تک و تنها بودم. بچه هم تو دست و پام نبود ترس خیس شدن و زمین خوردنشونو داشته باشم.... کلا اینجوری خیلی دوست دارم... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

وای دقیقا

من از صبح خودمو بکشم نمیتونم کار مفیدی انجام بدم اما الان بچه ام خواب شوهرمم خواب خودمم پر انرژی نشستم دارم بستنی میخورم دلم میخواد پاشم کار کنم ولی نمیشه اینا بیدار میشن از سر و صداش

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اسی متولد ۸۵  ای؟

عشقوم مگه زودپزم که متولد 85 باشم و ازدواج کرده باشم و چهار تا بچه هم داشته باشم؟؟؟؟ نه گلی... سال نامزدیمه

عزیزم آمپوله یه چیزی به جز آمپول بوده 😄

نه بابا همشو چک کردم... کترولاک و دگزا و ویتامین و دو تا انتی بیوتیک بود... خیالت راحت

عشقوم مگه زودپزم که متولد 85 باشم و ازدواج کرده باشم و چهار تا بچه هم داشته باشم؟؟؟؟ نه گلی... سال ن ...

من کامنت ایشونو دیدم ببرگام ریخت داشتم حساب میکردم دختر ۱۷ ساله چجوری چندتا بچه مدرسه ای داره!!🤣🤣

عشقوم مگه زودپزم که متولد 85 باشم و ازدواج کرده باشم و چهار تا بچه هم داشته باشم؟؟؟؟ نه گلی... سال ن ...

خداروشکر 

انقدر تو سایت زیاد دیدم تو سن کم ازدواج کردن و بچه دارن 

تو رو دیدم گفتم نکنه از اونا باشی 

کلی هم دلسوزی برات کردم ک اخی گناه داره سن کم شوهر کرده و بچه داری می کنه😂😂😭

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!