2777
2789
😅اخه بعضی مناطق شیراز داره تازه منطقه خوبم هستنا من خیلییی میترسم مثلا تو خوابگاه یهو بره زیر وسایل ...

خدایش من نمیدونم دانشگاه هم خوابگاه نبودم نمیدونم انشاءالله  ک خیره نمیبینی همچین چیزایی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه رو نمیدونم ولی سربازی قبول شدن اونجا واسه پسرای اطرافم ترس داره چون امنیت نداره 

آره هرکی اونجا قبول میشه انگار میخوان اعدامش کنن چون از نظر نظامی یه خورده خطرناک هست

اره متغیره البته من الان اطراف شیراز هستم😂 یه سوال اونجا خزنده و اینا مثل مار ک نیست؟ هست؟ خیلی می ...

نه عزیزدلم   مار کجا بود  شهره   اصلا من تا حالا تو شهر خودمون مار ندیدم  کلا یه بار مار دیدم اونم اصفهان تو باغ پرندگان 😂 خیالت راحت 

من که با اونجاها دیگه کار ندارم فقط زاهدان هستم ولی تو تلویزیون دیدم بعضی مناطقش واقعا بده ببخشید ز ...

نه دریا کنار چابهاره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خدایش من نمیدونم دانشگاه هم خوابگاه نبودم نمیدونم انشاءالله  ک خیره نمیبینی همچین چیزایی❤

یه بار تو خونه خودمون دیدم یه بار خونه عموم یه بارم بغل پام بود اگر مثلا میگفتین داره میگفتم نمیام از بس میترسم هرشب کل خونمون چک میکنم یه وقت نباشه😑😅