2777
2789
😅😅آره دوستان گفتن

بهتذین رشته رو اوردی اصلا این فرصتو از دست نده جانم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ممنون عزیزم خوابگاهش خوب هست؟ 

اره خوابگاها سوئیت چهار یا پنج نفرن و مجزا

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اشکال نداره شهر خودمونم همینطوره  ببخشید یه سوال تو زاهدان جانورای خزنده مثل مار که نیست هس ...

🤣🤣🤣🤣🤣 بابا زاهدان خیلی پیشرفته اس هیچ خزنده اس نمیبینی نترس

همه خیلی میترسونن منو میگن که اونجا خیلی کثیفه اصلا لباس و کفش نخر مریضی پوستی میگیری خیلی حطرناکه🤐 ...

عجبا 

پس الان کل مردم زاهدان و استان نابود بودن 

ن اتفاقا خیلی هم شهر خوبیه امکانات و امینتش هم عالیه 

شهر شلوغ پر رفت آمدیه 

هیچ ترسی هم نداره

واقعا؟ خودم خیلی بابتش ناراحت بودم

بخداااا بیایی میبینی چقد تمیزه 😘

بعد چون من دانشکده توانبخشی میشم بعد باید از همون سایت دانشگاه علوم پزشکی اقدام کنم برای ثبت نام؟

اره 

انشالله ‌که همینطوره❤

ان شاالله برای ثبت نام حداقل حضوری بیا خیالت راحت شه گلی جانم