2777
2789
عنوان

امروز اینهمه ارایش و بزک و دوزک ک برم کراشمووو ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس معمولی برو. چیتان پیتان نکن که بفهمه واسه اونه. دختر بازه یعنی با تو هم باشه بازم با بقیه هس😑 ...

دورش دختر زیاده ولی هول نیس سرسنگینه

بدون ارایش برم ک بدبخت باید نماز وحشت بخونه😂

ای کاش میتونستم خودم باشم استرس اینکه ب چشمش قشنگ بیامو داشتم از دخترای دیگه عقب نمونم😥

منم یه موقعی از این مدل استرس‌ها داشتم ولی اگه عقل الانم رو داشتم خودمو اذیت نمیکردم چون اونی که تو رو میخواد باید همینجوری خود واقعیت رو بخواد وگرنه که آرایش با شستن به راحتی پاک میشه و نمیشه که هرروز انقدر آرایش کنی

شاید مسخره بنظر بیاد ولی پنجاه تا صد درصد موثره..یه کش دور دستت بنداز بهش فک کن یا هرقت ک فکرش اومد تو ذهنت این کشو بکش اونقدری بکش ک وقتی میخوره ب مچ دستت دردت بیاد...اینجوری مغزت شرطی میشه کم کم بجای اینک موقع دیدنش دوپامین و حس خوب ترشح کنه ازش فراری و متنفر میشی

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

ای کاش میتونستم خودم باشم استرس اینکه ب چشمش قشنگ بیامو داشتم از دخترای دیگه عقب نمونم😥

هرچقد بیشتر بخوایش بیشتر ازت دور میشه اتفاقن اینجوری حتی اگرم خوشگل باشی ب چشمش زشت میای...اونو مال خودت بدون بیخیال باش نگران بدست اوردنش نباس سرتو بالابگیر و اعتماد بنفس داشته باش، فک کن همین الان همسرته و بدستش اوردی ،و اون حس لذت و خوشحالی رو ت دلت احساسش کن

اخه این توهم حساب نمیشه؟ وقتی طرف کلا تو باغ نیست چطوری فرض کنم شوهرمه🤣😐

عزیزم این روش جذب ال ان پیه...ت قانون طبیعتم همینه تا وقتی چیزی رو در شان  و لایق خودت نمی بینی چطور میخوای بهش برسی