2777
2789

خانمای گل من یه بی بی کرم گرفتم گارنیه ۲۶۰ فکر کنم فیک باشه به نظرتون خوبه یا ببرم بدم بی بی فارماسی بگیرم راهنمایی تو لو خدا

من با سینره خیلی حال میکنم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بارکد پشتشو اسکن کن ببین اصله یا نه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری ؟

پشتش چنتا خط خطی هست، یه برنامه تو گوشیت میریزی اسمش بارکد خوانه. اون خط خطی هارو اسکن میکنی بعدش باید سرچش کنی. اگه عکس کرم رو اورد ینی اصله اگه مثلا شامپو و سس و کلا چیزای بی ربط اورد ینی فیکه 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

برا منم سواله چه مارکز توبا و اینکه واقعا استفاده روزانه ش جایگزین ضدافتا میشه؟

نه عزیزم هیچ کرمی حتا اگه بگن داخلش ضد آفتابم داره جای ضد آفتاب رو نمیگیره من چند ساله میرم دکتر پوست الانم به خاطر جشن مجبور شدم بخرم وگرنه اصلا استفاده ندارم 

من همین حالا ازش استفاده میکنم و به نظرم خوبه دیگه کرم پودر نمیزنم و کاور هم متوسط و خوبه اگه پوستت ...

آره سر شب زدم بد نبود سبکم بود ولی زود شستم میخوام بدونم بعد ۳ساعت چرب نمیشه یا مثلا تیره بشه 

نه عزیزم هیچ کرمی حتا اگه بگن داخلش ضد آفتابم داره جای ضد آفتاب رو نمیگیره من چند ساله میرم دکتر پوس ...

درست میگی منم فقط ضدافتاب میزنم پوستمم خوبه فقط ی کوچولو منافذ باز دارم دوست داشتم یکدست بود

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
آره سر شب زدم بد نبود سبکم بود ولی زود شستم میخوام بدونم بعد ۳ساعت چرب نمیشه یا مثلا تیره بشه 

تیره که نمیشه من چون پودر فیکس میزنم نزدیک ۴ ساعت ماته برام در حالی که پوستم چربه حالا نمیدونم واسه شما چطوره این بی بی کرم با اینکه ارزونه از خیلی از کرم پودر های گرون بهتره واسه من اینطور بوده

درست میگی منم فقط ضدافتاب میزنم پوستمم خوبه فقط ی کوچولو منافذ باز دارم دوست داشتم یکدست بود

پوستت خوبه تو روخدا دست کاری نکن دوست من درسال ۳بار میره لیزر الان اولاش پوستش عالی بود الان همش باید بره یکم که میگذره لک میزنه دست دست نکنی بهتره یه ضد آفتاب که مناسب پوستته کافیه