2777
2789
عنوان

زیاد شدن رزق و روزی (تجربه خودم)

1083 بازدید | 34 پست

سلام دوستان عزیز میخوام یه راه حل فوق العاده عالی برای زیاد شدن رزق و روزیتون و برکت سفره و پولتون بگم این تجربه شخصی خودمه وواقعا از اولین ماهی ک این کارو شروع کردم نتیجشو دیدم . قبلش بگم پر بازدید کنین تا همه ببینن ثواب داره .

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی بگو

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

خدا بهت اجر بده که تجربتو در میون میذاری

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

یه مدت بود شدید فشار سرمون بود قسطا زیاد بود ودرامد شوهرمم کم (5 میلیون امکان افزایش حقوق هم امسال نبود ) 

از طرفی هم مهمون میومد میرفت واقعا مونده بودیم چیکارکنیم . یه روز همینجوری داخل کانالهای امام زمانی(عج) میگشتم یه کلیپ دیدم درمورد شراکت با امام زمان بود چند نفر انجام داده بودن و از نتیجش میگفتن ،به شوهرم گفتم بیا امتحان کنیم ضرر که نداره شوهرمم قبول کرد .(شراکته اینجوریه که تو دل خودتون با امام زمان (عج)قرار داد میبندی که هرماه یه درصدی از حقوقت فرقی نداره چند باشه کنار میزاری و در اخر به یه مبلغ مناسبی که رسید میدی به فقرا . 

من که یه کارت جداگونه گذاشتم فقط و فقط برای امام زمان )

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
حتما میخوای بگی ذکر فلان سوره ی فلان

انتظارشو دارم😂

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

خلاصه سر ماه که حقوق شوهرم اومد یک درصدشو کنار گذاشتم . یه ماه گذشت و شوهرم زنگ زد گفت حقوقم اومده ۷ میلیون ۲۰۰ واریز کردن خیلی تعجب کردم چون حقوقی زیادی نداره این کارش تازه قرار بود 4 میلیون بدن. خلاصه بازم یک درصد از ۷۲۰۰ کنار گذاشتم . همون روزا شوهرم رفت بیمشو درست کنه بدون هیچ ایرادی ۱ میلیون ریختن به حسابش که بازم باعث تعجبم شد . باز این ماه شوهرم گفت گفتن یک میلیون دیگه قراره اضاف کنیم ک باز ۸میلیون ۴۰۰ ریختن . حتی شوهرمم متعجب بود از این برکتی ک اومده بود تو زندگیمون .خلاصه میخوام بگم اقاامام زمان انقدر بزرگوارن و مهربونن ک از اولین پولی که کنار گذاشتم برا شراکت اینجوری برکت اورد تو زندگیمون و پولمون . پیشنهاد میکنم شما هم از امروز این شراکتو شروع کنین چون واقعا ضرر نمیکنین .

1
5
10
15
20
25
30
35
40