اول اینکه مبارکتون باشه. اگه ممکنه منو راهنمایی کنین همه کتابا رو خوندین یا خلاصه ها و تستاش رو فقط خوندین؟چن ماه وقت گذاشتین برای امتحان؟ مثلا روانشناسی سیف و سنجش چجوری خوندین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از ۱۵ شیش شروع کردم به خوندن تا یه هفته مونده به کنکور جمعه هام استراحت
مشاور و کلاس تست هم نداشتم
تست از کتاب میزدم و درسنامه میخوندم ترمیم هم رفتم از ۱۵ شدم ۱۷
و دوره زیاد داشتم
من دهن ندارم 😢 چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا میپرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش میکنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
من دهن ندارم 😢 چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا میپرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش میکنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
والا اگه خودش شعور داشت اون موقع که میخوند برا آزمون به منم میگفت ، اون با دوستش درس خوند اصلا هم به منی که خواهرش بودم نگفت چی خوند چه جزوه ای چه کتابی هیچی